HAMİT KILIÇ'IN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

HAMİT KILIÇ'IN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

"Yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı hakkında bir mesaj yayımladı. "Geleceğimizin teminatı ve daha güzel yarınların hazırlayıcısı olacak olan bizleri ileriye taşıyacak sevgili öğrencilerimize, bu öğrencilerimizi yetiştirecek değerli eğitimcilerimize ve her türlü fedakârlığı yapan velilerimize başarı dileklerimi sunuyorum." diyen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Yeni eğitim ve öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize velilerimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bir ülkenin gelişimi eğitimle ilişkilidir. Eğitimin kalitesi ne kadar yüksek olursa o ülkenin gelişimi de o derece iyi olur. Türkiye ulaşım, sağlık, ekonomi alanlarında yaşadığı büyük değişimlerin yansıra, eğitim alanında da önemli bir yol kat etti. Eğitime yapılan yatırımın Türkiye’nin geleceğine yapılan bir yatırım olduğu bilinciyle hareket eden hükümetimiz, teknolojinin de eğitim alanında son derece verimli kullanıldığı, çocuklarımızın ruhsal ve fiziksel sağlıklarının ön planda tutulduğu, araştırmaya, sorgulamaya açık, ezbercilikten uzak, yeni bir eğitim sistemi inşa etti.

 Biz de belediye olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitim camiasına ve öğrencilerimize yardımcı olmaya çalışacağız. Bu düşüncelerle yeni eğitim öğretim yılına başlayan öğrencilerimizi, velilerimizi ve çok değerli öğretmenlerimizi kutluyor, tüm eğitim camiasına başarılar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.