Gökçeağaç Camiler Derneğinden Kuran Kursu Öğrencilerine Yardım

Gökçeağaç Camiler Derneğinden Kuran Kursu Öğrencilerine Yardım

Samsun’un Bafra İlçesinde Ülkemizin  Doğu ve Güneydoğu illerinden gelen ve ilçede bulunan 6 Yatalı Kuran Kursunda Eğitim gören 318 Öğrenciye yarı tatili hediyesi olarak ayakkabı verildi.

A+A-


Gökçeağaç Camiler (Gökçem – Der) Derneği Doğu illerinden gelen toplam 110 misafir öğrenci olmak üzere Bafra İlçe Müftülüğüne bağlı 6 Yatalı Kuran Kursunda Eğitim –Öğretim hayatını sürdüren toplam 318 öğrenciye Okulların yarı Tatiline gireceği bu günlerde tatil hediyesi olarak Ayakkabı dağıtımını Bafra İlçe Müftülüğü Toplantı Salonun da gerçekleştirdi.

Gökçe Ağaç Camiler (Gökçem – Der) Dernek Başkanı Avukat Hasan Kuru burada yaptığı konuşmada; Öncelikle bizleri güler yüzle karşılayan ilçe müftümüz Necmettin Kayar’a teşekkür ederiz. Toplam 13 Kurucu üyesi önderliğin de Gökçe Ağaç Camiler (Gökçem – Der) Derneği olarak amacımız mahallemizde bulunan 3 Camimizin Gözetimi ile ihtiyaçlarını artı yine mahallemizde bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaşarak yardım etmektir. Derneğimizin amaçların gerçekleştirmek amacıyla Bafra İlçe Müftüğüne bağışımızı gerçekleştirdik olduk. Dernek Kurucularımızdan biri olan Ahmet Kocabaş’ın ve diğer destekçilerimizin bağışlarını öğrencilerimize verilmesi konusunda Bafra İlçe Müftülüğü öğrencilerimize teslim edilmesi konusunda yardımda bulunulmuştur. Kuru, son olarak bundan sonra eğitim – öğretim gören öğrencilerimize başarılar diler özellikle Milletimize Ailelerine hayırlı evlat olurlar temennisinde bulunarak sözlerini tamamladı.

Gökçe Ağaç Camiler (Gökçem – Der) Dernek Başkanı Avukat Hasan Kuru’nun konuşmasından sonra Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar ise; ben öncelikle öğrencilerimize bu anlamlı yardımı yapan sevindiren başta Gökçe Ağaç Camiler (Gökçem – Der) Dernek Başkanı Avukat Hasan Kuru ile Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımıza ve Derneğin Kurucusu olan Ahmet Kocabaş’a teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımızın hizmetleri bununla sınırlı kalmayarak kendi mahallerinde camilerine ve bulanan Kuran Kurslarımıza da yaptılar. 6 Yatalı Kuran Kursunda Hafızlık Eğitim – Öğretim örgün eğitim de okuyan öğrencilerimizin 110 tanesi de Doğu ve  Güneydoğu illerimizde gelen misafir öğrencilerimiz oluşturuyor.

Öncelikle Ensar Kuran Kursumuz da eğitim – öğretim gören yaşları 12- 16 ve 17 olan ana kuzusu olan yavrularımızı okulları yarı tatili için ailelerine memleketlerine uğurlayacağız. Bu nedenle çocuklarımıza küçükte olsa çam sakızı çaban armağanı olarak birer hediye konusunda bizleri geri çevirmeyen Gökçe Ağaç Camiler (Gökçem – Der) Kuru başkanlarından Ahmet Kocabaş öğrencilerimiz okulların yarı tatiline girdiğimiz şu günlerde bizleri kırmayarak İlçede bulanan Dernek başkanları aracılığıyla desteklerini ve yardımları ulaştı. Bu hediyelerle toplam 318 öğrencimizi de sevindirmiş olduk. Emeği geçen her kese teşekkür ederken bu tür yardımların da örnek teşkil etmesini diliyorum dedi.

Dağıtımda Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, Gökçe Ağaç Camiler (Gökçem – Der) Dernek Başkanı Avukat Hasan Kuru, Başkan yardımcısı Salih Kılıç, Genel Sekreter Zafer Demir, Muhasip Aziz Demir ve Öğrenciler katıldı.
Program sonrası İlçe de bulunan 6 Yatalı Kuran Kursunda Eğitim gören 318 Öğrenciye yarı tatili hediyesi olarak ayakkabı dağıtımı yapıldı.

bafra-muftuluk-yardimi-2.jpegbafra-muftuluk-yardimi-4.jpegbafra-muftuluk-yardimi.jpegbafra-muftuluk-yardimi2.jpegbafra-muftuluk-yardimi23.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.