GÖKCAMDER KURULDU

GÖKCAMDER KURULDU

Bafra İlçesine bağlı Gökçeağaç Mahallesinden bir grup vatandaş mahalleleri için taşın altına ellerini koydular.

A+A-

Bafra Öğretmenevi Toplantı salonunda yapılan toplantıda Bafra’da Gökçeağaç Camiler Derneğinin (GÖKCAMDER) kurulmasına karar verildi.

Gökçeağaç Mahallesi için elele vermekten oldukça mutlu olduğunu belirten Gökçeağaç Mahallesi sakinlerinden ve şu anda ise İstanbul’a iş hayatını sürdüren HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş açıklama yaptı.
Kocabaş açıklamasında,’’Bizler doğup büyüdüğümüz baba topraklarına bir eser bırakmak için neler yapabiliriz konusunda fikir alışverişi yapmak için toplandık. Gökçeağaç Mahallemizde eskiyen camimizi restore ederek modern ve örnek bir camiye dönüştürdük. Ve bu akşamda Bafra’da Gökçeağaç Camiler Derneğinin (GÖKCAMDER) kurulmasına karar aşamasına vardık. Çıkan sonuca göre Başkanlığa Ahmet Kocabaş seçilirken, Av.Hasan Kuru Başkan Yardımcılığına, Salih Kılıç Muhasipliğe, Bilal Demir Sekreterliğe, Fehmi Kılıç Üyeliğe atandı. Ayrıca Sadık Eroğlu, Dursun Ali Arslan, Mehmet Yılmaz, İrfan Demir, Sinan Üresin, (Metin Oğlu) Ahmet Kocabaş, Hasan Dur, Lütfi Gümüş’te derneğin üyeliklerine seçildi.

Bizler ,’’HAK YOLUNDA HALKIN HİZMETİNDE OLANLAR’’ Gökçeağaç Mahallemiz için ne yapılması gerekirse maddi ve manevi her şeyimizle hazırız. Birde 27 Mayıs 2018 Pazar Günü Gökçeağaç Mahallemiz Merkez Mahallesi Camiinin bahçesinde iftar programı ile birlikte BAFRA GÖKÇEAĞAÇ CAMİLER DERNEĞİ’nin (GÖKCAMDER) açılışı yapılacaktır. Bu iftarımıza ve derneğimizin açılışına tüm vatandaşlarımız davetlidir. Her şey güzel köyümüz, mahallemiz Gökçeağaç için, Şirin İlçemiz Bafra İçin, İlkadım meşalesinin aydınlatıldığı Samsunumuz için, Refah ve Müreffeh bir Türkiye İçindir.’’dedi.
Ayrıca anlamlı ve manevi toplantıya Gökçeağaç Muhtarı Avni Demir, Gökçeağaç Camii Eski İmam-Hatiplerinden Muhterem Etme Hoca, Gökçeağaç Camii İmam-Hatibi İrfan Hoca ile İstanbul’dan Cemal Yılmaz onur konukları olarak katılım sağlamışlardır.

Açıklamadan sonra ise toplu bir anı fotoğrafı çekildi.

gokcamder-kuruldu-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.