Gençliğin dilinden Türküler ve Şiirler

Gençliğin dilinden Türküler ve Şiirler

Bafra Ülkü ocakları Başkanlığı tarafından Bafra Belediye Kültür Merkezinde organize edilen 9 şiir, 9 türkü gecesi düzenlendi.

A+A-

Gece saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı, Günün anlam ve önemini hatırlatan konuşmayı Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Osman Osma yaptı, Osma konuşmasında, Selam ve helallik almanın hassasiyetini vutgulayarak, vicdan ve Allah korkusuna sahip bir dava adamı olmanın asaletini gençlere anlatmaya çalışıyoruz dedi.

'Ocak olarak her türlü madde ve uyuşturucu kullanımına savaş açtık'

Başkan Osma, Ocak olarak her türlü madde ve uyuşturucuya da savaş açtıklarını belirterek, türklük gurur ve şuurunu islam ahlak ve faziletini, yaşamanın ve yaşatmanın gayesini, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmayacağını, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür olmanın mecburiyetini,  Bir türk milliyetçisi için, Atatürk'ün vazgeçilmnez olduğunu, onun şahsında Türk Milliyetçiliği davasına gönlünüve ömrünü adayan dava adamlarını gelecek nesil olan çocuklarımıza anlattık.

'Şimdi sıra genç kardeşlerimizde'

Bu akşam sıra genç kardeşlerimizde, onlar anlatacak bizler dinleyeceğiz. bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum' dedi.

konuşmanın ardından, Bafra Ülkü Ocağı gençleri hazırladıkları şiirler, ve türkülerle program devam etti.  zaman zaman türkülere eşlik eden misafirler baş koymuşum türkiyemin taşına toprağına şarkısı ile kültür merkezinde renkli görüntülere sane oldu.
program sonunda Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Osman Osma geceyi hazırlayan gençlere teşekkür belgesi takdim etti.
Programa Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, MHP İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş, Ülkü Ocakları İl Başkanı Yalçın Altıntaş ve çok sayıda davetli katıldı.

11-020.jpg12-018.jpg13-011.jpg14-011.jpg15-008.jpg

1-588.jpg2-547.jpg3-465.jpg4-319.jpg5-211.jpg6-139.jpg7-087.jpg8-063.jpg9-040.jpg10-026.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.