FIRAT ÖZDEMİR'DEN GENELEKSEL BAHÇE ŞENLİĞİ

FIRAT ÖZDEMİR'DEN GENELEKSEL BAHÇE ŞENLİĞİ

Samsun’un Atakum ilçesindeki Fırat Özdemir Anaokulu Müdürü Hülya Şen,” Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz bahçe şenliğimizi bu yılda da büyük bir katılım ile gerçekleştirmiş bulunuyoruz ” dedi.

A+A-

Okul bahçesinde düzenlenen etkinlik Açılışı, saygı duruşu istiklal marşının arından Halk oyunları gösterisi, Mezuniyet töreni, Amisos 55 engelliler Gençlik ve Spor Kulübüne tekerlekli sandalye takdimi, canlı müzik dinletisi ve İkramlar ile son buldu.
 
SİZİN İÇİN HAYAT KAYNAĞI OLDUĞU KADAR HAYATIN ANLAMIDIR
Fırat Özdemir Anaokulumuz tarafında mezuniyet törenin yanı sıra Amisos 55 Engelliler Gençlik ve spor Kulübü yararına gerçekleştirdiklerini dile getiren  okul  Müdürü Hülya Şen,”Anne baba olmak herhalde Allah’ın lütfettiği nimetlerin en büyüklerinden olsa gerek,onların sıcacık sevgilerini hissetmek… gözlerinde mutluluk enginlerine dalmak sizin için hayat kaynağı olduğu kadar hayatın anlamıdır.zaten onun için burada değil miyiz? Bir gün bizim de engelli olabileceğimizi aklımızdan çıkarmadan, İnsanlara hoşgörülü yaklaşmak, onları olduğu gibi kabul etmek, önyargılardan sıyrılıp insanı sadece insan olduğu için sevmek, büyük bir erdemdir. Gelecek beyazdır, İçine katacağımız renklere Yaşarız hayatı"diye konuştu.
 
'BU ARADA EMEĞİ GECEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM'
Sevgili anneler  ve babalar, henüz hayatın başında oldukları için onları ellerinden tutup bize kadar getirdiniz ifadesini kullanan okul  Müdürü Hülya Şen,”Bizlerde aldığımız eğitime annelik duygularımızı katarak onları seviyelerine göre sevgi hamuru ile yoğurduk. Yarınlara hazırlamaya çalıştık ve umarız başarılı olmuşuzdur. Yıl boyunca okulumuz çalışmalarında desteklerini esirgemeyen Kaymakamlık Makamımıza, Atakum Belediyesine, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, bu etkinliğimiz esnasında Organizasyon çalışmalarını yapanlar ile yıl boyunca tüm çalışmalarda kurumumuzu en iyi şekilde temsil etmek de yanımda olan okulumuz Eğitim Neferlerine ve personeline, Okulumuzun kaliteli çalışması adına verdikleri fikir ve destekleriyle yanımızda olan okul aile Bbrliğimize ve bizimle yılmadan her etkinliğimize katılan bizi yalnız bırakmayan siz değerli velilerimize çok teşekkür ediyorum ” dedi.
 
DÜZENLENEN BAHÇE ŞENLİĞİNE BÜYÜK BİR KATILIM OLDU
Geleneksel  Bahçe şenliğine Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, işleri nedeniyle  katılamayan Atakum Belediye Başkanı Ihsak  Taşçı’ in  yerine  eşi Fatma Taşçı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı .Mehmet  Degermenci,  İl Milli Eğitim Şube  Müdürlerinden Ali Doğan ile  Ali  Sezek   yanı sıra Atakum İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Turan Coşkun ve Fahri Er, Canik eski ilçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Melekoğlu, okul Müdürleri,velilerle birlikte çok sayıda katıldı.
Köksal ÖNER
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.