Erhan Usta'dan  Makina Mühendisleri odasını ziyaret etti

Erhan Usta'dan Makina Mühendisleri odasını ziyaret etti

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesi’ni ziyaret etti.

A+A-


Ziyarette Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, Başkan Yardımcısı Özkan Er, Sekreter Üye Nail Yolaydın ve Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Akarsu hazır bulundu. 
Ziyarette MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, şube tarihçesi ve bilgileri, asansör kontrollerinde ve basınçlı kaplarda A tipi muayene kuruluşu olduklarını söyledi. Gürkan, “İki yılda bir gerçekleştirilen Ulusal Tıbbi Cihazlar İmalatı Sanayi Kongre ve Sergisi, üniversite-sanayi- meslek odası işbirliği ile hazırlanarak imza altına alınan Samsun Teknopark A.Ş. tarafından ‘İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program Otoritesi-Sektörel Yatırım Alanlarında Genç İstihdamın Desteklenmesi Programı (PYE II)’ kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na sunulan ve onaylanan KATEM-Kalıp Tasarım Uygulama ve Eğitim Merkezi Projesi desteklenmeye hak kazanmış olup 60 işsiz gencimize, proje kapsamında kurulacak olan kalıp tasarım atölyesi ve uygulama atölyesinde çeşitli konu başlıklarında toplam 462 saat eğitim verilecek. Aynı zamanda proje katılımcıları ve bölgede faaliyet gösteren işletmelerimiz aracılığıyla staj imkanı sunulacak” dedi.
Ziyarette Samsun Milletvekili Erhan Usta, “Samsun’a kattığınız bu değerlerden dolayı mutlu oldum. Samsunumuz ve ülkemiz için siyasetçilerimizin, bürokratlarımızın ve sivil toplum örgütlerinin beraber çalışması gerekir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.