Erhan Usta sel bölgesinde

Erhan Usta sel bölgesinde

MHP Milletvekilleri Artvin’de yaşanan sel olayının ardından incelemelerde bulunmak üzere MHP gurubu adına Hopa ve Arhavi ve Borçka ilçelerine gittiler.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi adına Kurulan komisyonda bulunan MHP Samsun Milletvekilleri Erhan Usta, Hüseyin Edis ve MHP Giresun milletvekili Osman Erzurum Artvin’de yaşanan sel felaketinin ardından incelemeler ve taziyelerde bulunmak üzere gittikleri Hopa ve Arhavi ve Borçka ilçelerinde yerel halkla bir araya geldiler.

Artvin'in Hopa ve Arhavi ve Borçka ilçelerinde önceki gün saat 21.00 sıralarında başlayan yoğun yağış sonucunda bölgedeki dereler taştı, heyelanlar meydana gelmiş, sel ve heyelan nedeniyle 7 kişinin öldüğünü, biri çocuk 2 kişinin ise kayıp olduğunu bildirilmişti.

Hopa İlçesi Yeşilyurt Köyü'ndeki selde aracını kurtarmaya çalışırken sulara kapılarak hayatını kaybeden 45 yaşındaki Sabri Acıbadem için Hopa Merkez Cami'nde öğlen namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına katılan MHP Milletvekilleri burada aile ve yakınlarına taziyede bulundular.

erhan-usta-sel-bolgesinde.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.