EĞİTİMCİ YAZAR VEHBİ VAKKASOĞLU ATAKUM’DA

EĞİTİMCİ YAZAR VEHBİ VAKKASOĞLU ATAKUM’DA

Atakum Halk Eğitim Merkezi, Samsun Maarif Hareketi Projesi Kapsamında Yürütülen “Kitap Okumak Yaşamaktır” Projesinin Finalini gerçekleştirdi.

A+A-

 Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezinde düzenlenen programda Proje süresince en çok kitap okuyan 3 katılımcı çeyrek altınla ödüllendirildi. Ödül töreninde konuşan Atakum Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan TANRISEVER Proje süresi boyunca yaklaşık 1500 kitap okunduğunu belirterek; projeye katkı sunan katılımcılara teşekkür etti. Ödüle hak kazanan katılımcılar çeyrek altın ve plaketlerini Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan COŞKUN’UN elinden aldı.
Eğitimci-Yazar Vehbi Vakkasoğlu’nun da Konuşmacı olarak katıldığı etkinliğe halkın ilgisi yoğundu.
Konuşmasına okumanın önemiyle başlayan Vakkasoğlu, İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’un ölüm yıldönümü haftası sebebiyle Akif’i de anmayı ihmal etmedi. Vakkasoğlu katılımcılara “Akif yürekli çocuklar yetiştirmek için aile eğitimi önemlidir.”dedi. Evlilikte iletişimin önemine de dikkat çeken Vakkasoğlu “Evlilik; kalbine karşılık, bir kalp bulma sanatıdır.” tanımını yaptı.
Eğitimci-yazar Vehbi Vakkasoğlu konuşmasının ardından okurlar için kitaplarını imzaladı.

egitimci-yazar-vehbi-vakkasoglu-atakum’da.jpgegitimci-yazar-vehbi-vakkasoglu-atakum’da-001.jpgegitimci-yazar-vehbi-vakkasoglu-atakum’da-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.