Demokrasi nöbetçilerine YEDAŞ’tan dondurma ikramı

Demokrasi nöbetçilerine YEDAŞ’tan dondurma ikramı

Samsun halkının Cumhuriyet Meydanı’nda sabahın ilk ışıklarına kadar sürdürdüğü ‘Demokrasi Nöbetine’ YEDAŞ’tan anlamlı destek. YEDAŞ çalışanları, sıcak geçen gece nöbetlerinde meydanı dolduran 10 binlerce vatandaşa dondurma ikram etti

A+A-

15 Temmuz tarihinde demokrasimize, milli irademize ve anayasal düzenimize yönelik planlanan ancak halkımızın omuz omuza, birlik ve beraberlik içinde püskürttüğü yasa dışı ‘darbe girişiminin’ ardından Samsun halkı, Cumhuriyet Meydanı’ndaki ‘Demokrasi Nöbetini’ sabahın ilk ışıklarına kadar sürdürüyor. 7’den 70’e her insanımızın ellerinde Türk bayraklarıyla sürdürdüğü nöbetlerin en coşkulu akşamına ise Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ) çalışanları, dondurma ikramıyla destek oldu.

Darbe girişimine tepki amacıyla Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Samsun Valisi İbrahim Şahin’in liderliğinde, Samsun’daki tüm siyasi partilerin, belediye başkanlarının, kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra vatandaşların da katılımıyla gerçekleşen 1919 metre uzunluğundaki bayrak yürüyüşüne 10 binler katıldı. YEDAŞ Ailesi de dev bayrak yürüyüşünün hemen ardından meydana akın eden Samsun halkına dondurma ikram ederek, sıcak geçen gece nöbetlerini serinletti. Vatandaşlar, YEDAŞ çalışanlarına dondurma ikramlarından dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.