CEMAL SAFİ KONSERİ'NDE SON PROVALAR

CEMAL SAFİ KONSERİ'NDE SON PROVALAR

Samsunlu, ünlü şair ve söz yazarı Cemal Safi, 9 Aralık Cuma günü, Bafra Belediyesi Kültür Merkezi'nde adına verilecek olan konser için Bafra'da konserin son provalarından birini izleyip sahnede şiirlerini seslendirdi.

A+A-

 Safi, sahneye Bafra Musiki Cemiyeti TSM Korosu ses sanatçılarından Gonca Vural ile çıktı. Ayrıca Samsun'dan gelen şair Kenan Yavuzarslan da Cemal Safi ile sahnede birlikte oturdular.

Prova öncesi salona gelen ünlü şair Cemal Safi Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat, cemiyetin TSM Koro Şefi Faruk Tokgözol, araştırmacı yazar Kemal Kopuz ve koro ses sanatçılarıyla sohbet etti.

Cemal Safi Bafra'daki konseriyle igili provaları bizzat kendisi de izledi. Ünlü şair ve güftekar Cemal Safi Bafra'ya menajeri Gül Demirbilek ile birlikte geldi. Provaları Cemal Safi ile birlikte Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat, Samsun OMÜ Vkfı Koleji Müdürü ve musiki cemiyeti yönetimkurulu ütesi Mustafa Kurt, araştırmacı yazar ve eski Bafrasporlu futbolculardan Kemal Kopuz, Bafra Şiir Kulübü Başkanı Fatma Hatun Esen ve provayı izlemeye gelen misafir vatandaşlar katıldı.

Koroyu şef ve bestekar Faruk Tokgözol yönetti. Cemal Safi ilk olarak" Benim " adlı şiirini, ardından " İmkansız " adlı şiirini okuyup sahneden alkışlarla indi. İlk solist Yalçın Danışmaz sözlerini Cemal Safi'nin yazıp bestesini Zekai Tunca' nın yaptığı " Yıldızlara baktırdım fallarda çıkmıyorsun, seni görmem imkansız "adlı KürdiliHicazkar şarkıyı seslendirdi. Şarkı bitiminde Cemal Safi solist Yalçın Danışmaz'ı ayakta alkışladı. Koro prova ve şarkılara devamederken Cemal Safi de şair Kenan Yavuzarslan ile istirahat etmek için salondan ayrıldı.

Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat 9 Aralık Cuma akşamı Bafra Belediyesi Kültür Merkezi'nde verilecek bu konsere tüm Bafralı musikiseverleri davet etti.

Oktay ZERRİN- Bafra

bafra-cemal-safi-konser.JPGbafra-cemal-safi-konser-001.JPG

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.