CANIM ANNEM KONULU RESİM YARIŞMASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ

CANIM ANNEM KONULU RESİM YARIŞMASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Bafra ilçesinde “Canım Annem” konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

A+A-

Bafra 30 Ağustos İlköğretim Okulu, Rehberlik ve Araştırma Merkezi ve Eğitim Uygulama Okulu’nun 9 Mayıs’ta organize ettiği “Canım Annem” konulu 2 resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler 30 Ağustos İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törenle ödüllerini aldı.
Okul Müdürü Necip Arabacı yaptığı konuşmada, “Özel eğitimin amaçlarından biri de toplum içindeki rolleri gerçekleştiren başkaları ile iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, üretici ve mutlu vatandaş yetiştirmektir. Bu amaçla, Anneler Günü münasebetiyle engelli öğrencilerimizin en büyük destekçisi çocuğu ile hayatı geleceği paylaşan değerli annelerimiz için ‘Canım Annem’ konulu resim yarışması düzenlendi. Yarışmanın amacı çocuklarımızın duygu, düşünce ve yeteneklerini ortaya çıkartmaktı” dedi.
Kaymakam Katırcı ise, “Onların en değerli varlıkları anneleri için neler çizdikleri, duygularını nasıl ifade ettiklerini görme şansımız olacak. Ailelerin kaynaşması çocukların toplum içersinde sosyalleşmesi anlamında paylaşımcı olmak anlamında mutlaka bunun çok büyük artı değerleri olacaktır” diye konuştu.
Konuşmaların ardından resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödülleri protokol tarafından verildi. Öğrencilerin ödül töreninden sonra 30 Ağustos ilköğretim Okulu aile birliği tarafından yılın annesi seçilen Canan Erdal, Esengül Güney ve Nurcan Bayat’a ödülleri verildi. 
Duygulu anların yaşandığı ödül töreninde yılın annesi seçilen Canan Erdal, “Bu hediyeyi evden çıkamayan annelerin adına alıyorum. Oğlumla beraber 8 yıl birlikte okula gidip geldik. Bütün öğretmenlerimize ve okul müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi. 
Esengül Güney ise gözyaşları içersinde yaptığı konuşmada, “Çocuğum okula başladığında bu okulun her köşesinde bir gözyaşım vardı. Çünkü çocuğumun okuyabileceğini zannetmiyordum. Şimdi 4. sınıfta. Bu nedenle çok mutluyum” şeklinde konuştu.
Tören, okul tarafından yapılan ikramla son buldu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum