ÇAMAŞ; "2019 YILININ İLK FUARINA HAZIRIZ"

ÇAMAŞ; "2019 YILININ İLK FUARINA HAZIRIZ"

TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Mustafa Oğuzhan Çamaş, Radyo Barış ve Bafra55.net in canlı yayın konuğu oldu.

A+A-

Gülten Sezgin’in hazırlayıp sunduğu Sektörel Bakış’a konuk olan, Tüyap Samsun Bölge Müdürü Mustafa Oğuzhan Çamaş, fuarcılık sektörünü ve yaklaşan 3. EV’leniyoruz Fuarı’na dair detayları anlattı.

Samsun’un fuarcılık alanında emin adımlarla ilerlediğini söyleyen Çamaş; 31 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında devam edecek olan fuarda sektörün önde gelen firmaları tek çatı altında buluşacak, bizlerde 2019 yılının ilk fuarına merhaba diyeceğiz ”dedi.

Fuarların bölgelerin ve ülke ekonomisine büyük katkı sağladığını söyleyen TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Mustafa Oğuzhan Çamaş, katılımcıların, firmasına ait ürün ve hizmetlerini tanıtabileceğini ve müşteri potansiyelini arttıracağını belirtti. Fuar sayesinde sektördeki farklılığını göstereceğini de dile getiren Çamaş, katılımcıların da bu sayede marka bilinirliğini de arttıracağını söyledi.

Toplamda sekiz fuarın olduğu ve her fuarda ortalama ziyaretçi sayısının 40 bine ulaştığını söyleyen Çamaş, fuar sayesinde ziyaretçilerin tüm ihtiyaçlarını dolaşmadan tek bir noktadan temin edebileceğini, son trendleri, gelişmeleri ve yenilikleri bir arada bulabileceklerini bu sayede de rahatlıkla fiyat karşılaştırması yapabileceklerini söyledi.

Son olarak 2019 fuar takviminden bahseden TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Mustafa Oğuzhan Çamaş, “Yaklaşan 3. EV’leniyoruz Fuarı’nda ziyaretçiler, gelinlikten davetiyeye, ayakkabıdan pastaya, düğün mekanından organizasyonuna kadar Fuara özel kampanyalardan faydalanabilecek ve ünlü tasarımcıların gelinlik ve damatlık defilelerini izleyebilecekler. Evlilik hazırlığında olan tüm çiftlerimizi ve halkımızı fuara bekliyoruz” dedi.

Girişin ücretsiz olduğu TÜYAP Samsun 3. EV’leniyoruz Fuarı 31 Ocak- 2 Şubat tarihlerinde 10.00 ile 20.00 saatleri arasında, 3 Şubat Pazar günü ise 10.00 ile 19.00 saatleri arasında ziyaretçilerini bekliyor olacak.

 

tuyap-alt-foto-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.