Böyle organizasyon görülmedi

Böyle organizasyon görülmedi

Şehitlere Saygı Futbol Turnuvası’nda mücadele eden 60 takımın futbolcuları, ismini taşıdıkları şehitlerimizin ailelerini tek tek ziyaret ediyorlar

A+A-

60 TAKIMA 60 ŞEHİT İSMİ 

Samsun 1453 Fatih Spor kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 'Sokak Futbol Turnuvası' bu yıl maneviyatı yüklü bir organizasyon ile gerçekleşecek. Şehitlere Saygı Futbol Turnuvası adıyla düzenlenen organizasyonda 60 takım mücadele edecek. Tüm takımlara şehitlerimizin isimleri verilirken, şehidin adını taşıyan takımlar o şehidin ailelerine ziyaretlerde bulunuyorlar. Samsunlu şehit er Selman Özay’ın ismiyle oluşturulan takımın oyuncuları da şehidin ailesini ziyaret etti.

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
Şehit Selman Özay futbol takımının oyuncularını şehidimizin babası Rahim Özay, şehidimizin adının verildiği minik yeğeni ve şehidimizin annesi misafir etti. Turnuvanın çok anlamlı olduğunu ve oğullarının isminin de olduğu bir takımın olmasından dolayı mutlu olduklarını söyleyen Rahim Özay, “Bu turnuvayı düzenleyen herkesten Allah razı olsun. Çok güzel bir organizasyon olmuş. Bizler de maçları izleyeceğiz. İnşallah bu tür organizasyonların devamı da gelir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.