Bafra'da sporun önemi anlatıldı

Bafra'da sporun önemi anlatıldı

Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü Bafra Adliyesi Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Toplantı Salonunda, vatandaşlara ‘sporun önemi’ adlı seminer düzenledi.

A+A-

 Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü spor uzmanı ve Antrenör Tamer Turan, toplum açısından sporların yararları, toplumda spor yapma nedenleri ve sporun fiziksel ve psikolojik faydaları hakkında bilgi verdi.

    Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü Badminton Antrenörü Deniz Balçık ise, sporun sağlık açısından yararları hakkında bilgiler aktardı.   

    Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Osman Şenocak,”Sinirsel ve ruhen insanlarımız stresli günler yaşadı, yıprandı. Bizde vatandaşlarımıza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak, sporun ve spor yapmanın önemi, sporun insana, topluma, vatandaşa faydası hakkında bilgiler verdik. Sporun bildiğimiz gibi tabi birçok alanda zihinsel, psikolojik, fiziksel her türlü faydası vardır. Tabi sporun dalarlıda vardır. Sporun branşlarını da geniş olarak vatandaşımıza anlattık. İnsanlarımızı artık bu stresli dönemden, ruh bozukluğundan, her türlü olumsuzluklardan kurtulması için vatandaşlarımızı spora davet ettik. Gelen vatandaşlarımızı her zaman bekliyoruz” dedi.       

            NAMIK AZGIN 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.