BAŞKAN ŞAHİN: MERHUM GEZER VE KURT HOCALARIMIZI RAHMET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ

BAŞKAN ŞAHİN: MERHUM GEZER VE KURT HOCALARIMIZI RAHMET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 25 Mart 2008 tarihinde uğradıkları saldırı ile hayatlarını kaybeden 1930 Bafraspor’un Teknik Direktörü Sedat Gezer ve Kaleci Antrenörü İsmail Kurt’un vefat yıl dönümleri dolayısıyla bir mesaj yayınladı

A+A-

Başkan Şahin mesajında “Merhum Sedat Gezer ve İsmail Kurt hocalarımız Bafra sporumuza ve spora hizmet etmekten başka bir düşünceleri olmayan değerli spor adamlarıydı. Masum insanlardı.  Dürüst ve fedakâr şahsiyetlerdi. Acıları tüm benliğimizde tazeliğini korumaktadır. Bafra olarak ve spor camiası olarak hocalarımızı asla unutmuyor rahmet ve şükranla anıyoruz.” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, yayınladığı mesajda ayrıca şu görüşlere yer verdi: “10 yıl önce çok acı bir olay yaşadık. 1930 Bafra sporumuzun Teknik Direktörü Sedat Gezer ve kaleci antrenörü İsmail Kurt hocalarımız,  hepimizi kahreden silahlı bir saldırı sonucunda görevleri başında şehit edildiler. Bu olayın acısını tüm benliğimizde halen yaşamaktayız. 1930 Bafra spora ve spora hizmet etmekten başka hiç bir düşünceleri olmayan iki güzel insanımızı kaybetmiş olmanın acısını her zaman yaşayacağız. Bizler iki değerli, dürüst ve fedakâr insanımızı asla unutmamalıyız. Her zaman dualarımızda yer almalı, rahmet, şükran ve saygıyla anmalıyız. Merhum hocalarımızı şehadetlerinin 10. yılında bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum. Muhterem ailelerimize yeniden sabırlar diliyor ve en içten saygılarımı sunuyorum. Ailelerimize, 1930 Bafra spor ve tüm spor camiamıza tüm kalbimle tekrar tekrar baş sağlığı diliyorum. Yüce Allah hocalarımızın mekânlarını cennet etsin. Bir daha böyle acı olayları hiçbir ailemizin, kulübümüzün ve insanımızın yaşamamasını temenni ediyorum.“ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.