BAŞKAN ŞAHİN: HER ZAMAN HALKIMIZLA BERABERİZ

BAŞKAN ŞAHİN: HER ZAMAN HALKIMIZLA BERABERİZ

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Şahin İsmetpaşa, Fatih ve Kemalpaşa mahallelerinde vatandaşlarla beraber oldu. Mahalle toplantıları ve çeşitli etkinliklere AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Şahin İsmetpaşa, Fatih ve Kemalpaşa mahallelerinde vatandaşlarla beraber oldu. Mahalle toplantıları ve çeşitli etkinliklere AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı,  AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, AK Parti Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanları ile mahalle muhtarları da katıldı.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Her zaman hemşerilerimle beraberim. Mutlu ve hüzünlü günlerinde bir ve beraberiz. Milli ve dini bayramlarımızda, açılışlar, sosyal ve kültürel faaliyetlerde yan yanayız. Şehit ve gazi ailelerimizle kenetlenerek omuz omuzayız. İlçemizi her alanda temsil ediyoruz. Sivil toplum örgütlerimiz ve muhtarlarımız ile sürekli istişare halindeyiz. Koordineli çalışıyoruz. Bugüne kadar bakanlarımız, milletvekillerimiz, il ve ilçe başkanlarımız, gençlik ve kadın kollarımız ile faaliyetlerimizi birlikte ve uyum içerisinde yürüttük. Tek hedefimiz Bafra’mıza hizmet etmektir. Bunun için gece ve gündüz demeden gayret ediyoruz.”

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, açıklamalarını şöyle tamamladı: “Sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlere çok önem veriyoruz. Konservatuvar ve çocuk tiyatrosu kurduk. Tiyatrolar, sanat kursları, konferanslar, satranç ve meslek kursları düzenliyoruz. Son olarak Sayın Cumhurbaşkanımız adına yol koşusu düzenledik. Tüm etkinliklerimize halkımız ve öğrencilerimiz çok büyük ilgi gösteriyor. Hemşerilerime, öğrencilerimize, eğitim camiamıza ve tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Son olarak 3 mahallemizi ziyaret ettik. Hemşerilerimizle her zaman bir ve beraber olmaya devam edeceğiz. Ayrıca Bilgi ve Teknoloji Evi, Cumhuriyet Meydanı yenilenmesi, Belediye ve Tekel Caddelerimizde baskı beton yol ve kaldırım çalışmaları yaptık. Yeni mahalle olan köylerimizde 150 kilometre dağ malzemesi ile yol sağlamlaştırma çalışmasını tamamladık. Kısa adı BAMEK olan Bafra Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarımızı başlattık. Yaklaşan yaz döneminde ise asfalt ve kaldırım çalışmalarımız hızlanacaktır. Beton yol çalışmaları yapacağız. Yaşar Doğu ve Alaçam Caddelerimizde baskı beton yol ve kaldırım çalışmalarına devam edeceğiz. Kısacası her alanda çalışıyoruz çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

bafra-belediyesi-002.jpgbafra-belediyesi-1-009.jpgbafra-belediyesi-2-008.jpgbafra-belediyesi-3-004.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.