BAŞKAN ÖZBALCI’NIN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ÖZBALCI’NIN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Ladik Belediye Başkan Selim Özbalcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ncı yılında mesaj yayınlayarak ecdadıyla gurur duyduğunu vurguladı.

A+A-

Özbalcı mesajında;

“Bugün, Milli Kurtuluş Savaşı’mızı tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferi’nin 96’ncı yıldönümünü, milletçe, birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

Türk Milleti olarak zaferlerin gölgesinde nefesleniyor ve ecdadımızla gurur duyuyoruz. Ağustos ayı sıcağında, kanını bağımsızlık ve vatan için akıtan aziz şehitlerimizi, alın terini barış için döken gazilerimizi hatırlıyoruz. Her yıl gelen Ağustos ayında millet olarak bizler, 26 Ağustos 1071 tarihinde Anadolu’nun kapılarını Türk Milleti’ne açan Malazgirt Meydan Muharebesi’ni, 30 Ağustos 1922 tarihinde Anadolu’nun kapılarını düşmanlara kapatan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’ni hatırlarız.

30 Ağustos Zaferi, savaş meydanlarında kazanılan askeri zaferin ötesinde, tarihi şanlı zaferlerle dolu aziz milletimizin bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini gösteren ve kurtuluş mücadelesi veren diğer ulusları cesaretlendirerek, mücadele etmelerini sağlayan bir zafer olmuştur. Her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığımız bağımsızlığı, milletimiz milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır.

Milletimizin bağımsızlığı uğruna kazanılan bu büyük zaferlerden ilham alarak, demokrasimizi güçlendirmek ve ülkemizi çağdaş uygarlıklar düzeyine ulaştırmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Aziz milletimiz ve Türk Silahlı Kuvvetlerimiz her zaman kahramanlık destanları yazmış ve hiç bir zaman bir gücün esareti altına girmemiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle; aziz milletimizin ve kahraman ordumuzun tüm mensuplarının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, tarih boyunca bizlere zaferler kazandıran bütün büyüklerimizi, ecdadımızı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla, gazilerimizi de minnet ve saygıyla anıyorum.”dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.