Başkan Özbalcı Şehit Kabirlerini Ziyaret Etti

Başkan Özbalcı Şehit Kabirlerini Ziyaret Etti

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı nedeniyle, Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen anma etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı Selim Özbalcı, şehitlerimizin kabirlerine ziyaret gerçekleştirdi.

A+A-

Ladikli Şehitlerimizin kabir ziyaretlerine Belediye Başkanı Selim Özbalcı’nın yanı sıra İlçe Kaymakamı Engin Tok, Emniyet Müdür Vekili Taner Özkan, Merkez Karakol Komutanı J Asb. Kd. Bçvş. Kemal Secenoğlu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Şahin Örnek, İlçe Müftüsü Hüseyin Çekin, Ak Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Recep Dirican ve Kadın Kolları Başkanı Hikmet Keyifli katıldı.

Protokol üyeleri ile birlikte şehitlerimizin kabirlerini tek tek ziyaret edip, dua eden Belediye Başkanı Selim Özbalcı, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla andığını ifade ederek, tüm şehitlerimize ve sene-i devriyesini andığımız 15 Temmuz’da canını feda ederek şehitlik mertebesine ulaşan tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diledi.

15 Temmuz’da hain darbe girişiminde ülkemizi ve milletimizi bölmek isteyenlerin emellerine ulaşamadıklarını söyleyen Özbalcı, "15 Temmuz'un sene-i devriyesinde tüm şehitlerimizi mekanlarında andık, dualarımızı yaptık ve Kur'an-ı Kerim okuduk. Bir hafta boyunca kaymakamlığımız ile birlikte etkinliklerimiz devam edecek. 15 Temmuz ruhu hiçbir zaman kaybolmayacak. Biz bu günü ne unuturuz ne de unuttururuz…" diye kaydetti.

Anma programı öğle namazına müteakip Avcı Sultan Mehmet (Merkez) Cami’nde Mevlid-i Şerif okunması devam ederken, Kur’an tilaveti ve yapılan dualar ardından cami çıkışı cemaate Belediyemiz tarafından ikramlar yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.