Başarılı Stoper Emre Yazgın  1930 Bafraspor'da

Başarılı Stoper Emre Yazgın 1930 Bafraspor'da

Samsun Bölgesi Süper Amatör liginde Bal Ligine Şampiyonluk parolasıyla güçlü ve iddialı bir kadro oluşturmaya devam eden 1930 Bafraspor geçen sezon Bal ligi ekibi Sinopspor'da geçiren 30 yaşındaki tecrübeli stoper Emre Yazgın'ı transfer ederek kadrosun

A+A-

30 yaşındaki tecrübeli başarılı stoper Emre Yazgın futbol hayatına Samsunspor' da başladı. Daha sonra sırasıyla Çarşambaspor,İlkadım Bel.spor, Çerkez Köyspor, Çorlu Gençler Bir.spor,Yeni Milas spor, Ali Bey Köyspor, Çorlu 1947spor ve geçen sezonda Bal ligi ekiplerinden Sinopspor'un formasını giydikten sonra bu sene de transfer olduğu 1930 Bafraspor formasını giyecek.

1930 Bafraspor'a transfer olan tecrübeli futbolcu Emre Yazgın, Hedefi olan ve 2018 - 2019  futbol sezonu için iddialı bir kadro oluşturan 1930 Bafraspor'un futbol takımının bir parçası olmak için  geldim. İnşallah tecrübemle takıma ve arkadaşlarıma yardımcı olurum. 1930 Bafraspor hedef Bal ligine Şampiyon olarak belirlemiş, bizde bu işi tamamlamaya geldik dedi.


1930 Bafraspor  Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Kurt ise teknik direktörümüz Mahmut Topal'ın transfer raporu doğrultusunda  transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçen sezon Bal ligi ekiplerinden Sinopspor' da başarılı bir sezon geçiren tecrübeli stoper Emre Yazgın'ıda transfer ederek  kadromuza kattık. Bu arkadaşımız ,3 ligde 13 resmi maça çıkarken Bal liginde ise toplam 59 resmi karşılaşmada forma giydi. 25- 26 Ağustos'ta kampa girecek olan  futbol takımızın iskelet kadrosunu yaptığımız transferlerle oluşturduk.Transfer çalışmasını hemen hemen bitirdik,ama acele karar vermeden 2 yabancı futbolcuyu kadromuza  katarak  transferi kapatmak istiyoruz dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.