BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ'TAN MİLLİ TEKVANDOCULARA TEBRİK

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ'TAN MİLLİ TEKVANDOCULARA TEBRİK

7. Avrupa Ümitler Tekvando Şampiyonası'nda Türkiye, birer altın, gümüş ve bronz madalya kazandı. Erkekler 63 kiloda Hakan Reçber Avrupa şampiyonu olurken, kadınlar 57 kiloda İkra Kayır gümüş, 53 kiloda Zeliha Ağrıs ise bronz madalya elde etti.

A+A-

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yayımladığı mesajla Milli Sporcular Hakan Reçber, İkra Kayır ve Zeliha Ağrıs'ı tebrik etti.

 

 

Bulgaristan'da düzenlenen 7. Avrupa Ümitler Tekvando Şampiyonası'nın ikinci gününde Türkiye, birer altın, gümüş ve bronz madalya kazandı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Avrupa Şampiyonu olan Hakan Reçber ile gümüş madalya kazanan İkra Kayır ve bronz madalyanın sahibi olan Zeliha Ağrıs için tebrik mesajı yayımladı.

Avrupa Tekvando Birliği (ETU) tarafından Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen 7. Avrupa Ümitler Tekvando Şampiyonası'na 32 ülkeden 437 sporcu katılıyor. Her ülkenin sıkletlerde 2 sporcuyla mücadele edebildiği şampiyonanın ikinci gününde 4 sıklette müsabakalar yapılırken, Türkiye'yi 8 sporcu temsil etti. Erkekler 63 kiloda Hakan Reçber Avrupa şampiyonu olurken, kadınlar 57 kiloda İkra Kayır gümüş, 53 kiloda Zeliha Ağrıs ise bronz madalyanın sahibi oldu. Hakan Reçber, geçen kasım ayında gençler kategorisinde elde ettiği dünya şampiyonluğunun ardından kariyerine bir de ümitler Avrupa şampiyonluğu ekledi. Türkiye, şampiyonada iki gün sonunda 1 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalyaya ulaştı.

 

Bakan Çağatay Kılıç Tebrik Etti

 

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bulgaristan'da düzenlenen 7. Avrupa Ümitler Tekvando Şampiyonası'nda Avrupa Şampiyonu olan Hakan Reçber ile gümüş madalya kazanan İkra Kayır ve bronz madalyanın sahibi olan Zeliha Ağrıs için için tebrik mesajı yayımladı.

 

Bakan Çağatay Kılıç, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen 7. Avrupa Ümitler Tekvando Şampiyonası'nda Avrupa Şampiyonu olan Hakan Reçber ile gümüş madalya kazanan İkra Kayır ve bronz madalyanın sahibi olan Zeliha Ağrıs'ı kutluyorum. Kasım ayında gençler kategorisinde elde ettiği dünya şampiyonluğunun ardından kariyerine bir de Ümitler Avrupa Şampiyonluğunu ekleyen Hakan Reçber'i başarısından dolayı tebrik ediyorum. Son dönemde genç sporcularımızın elde ettikleri başarılar bizleri gelecek için umutlandırmaktadır. Kazanılan madalyalarda emeği geçenlere ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Devam eden 7. Avrupa Ümitler Tekvando Şampiyonası'nda mücadele eden tüm sporcularımıza başarılar diliyorum”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.