Bafraspor evinde farklı mağlup

Bafraspor evinde farklı mağlup

Bafraspor evinde farklı mağlup

A+A-

Samsun Süper Amatör Ligi ikinci hafta karşılaşmasında 1930 Bafraspor kendi sahası ve seyircisi önünde ağırladığı grubun iddialı ve güçlü ekiplerinde Samsun Atakum Belediyespor'a 6-1 farkılı skorla mağlup oldu.

Karşılaşmaya tutuk ve çok kötü başlayan 1930 Bafraspor Samsun Süper Amatör liginin ikinci haftasında rakibi olan Samsun Atakum Belediyespor'a farklı yenilerek lig yarışın da rakibinden Ligin ikinci haftası olmasına rağmen 5.puan geriye düşmüş oldu.

Mücadelenin ilk yarısı orta Hakem Ömür Bozkurt'un düdüğüyle başladı.karşılaşmanın ilk yarısına daha kontrollü ve akıl başlayan taraf Samsun Atakum Belediyespor oldu.karşılaşmanın henüz 10.dakikasın da 1930 Bafraspor kalesindeki tehlikeli atakta defans oyuncusu Ramazan'nın ters vuruşuyla topu kendi kalesine göndermesi sonucu maçta Samsun Atakum Belediyespor 1-0 öne geçmiş oldu.Bu gol den sonra beraberlik golü için rakip kaleye yüklenmeye çalışan 1930 Bafraspor geliştirmiş olduğu cılız ataklar dan gol çıkaramadı.Samsun Atakum Belediyespor'dan Hakan'ın sağ taraftan 1930 Bafraspor kalesinin ceza sahası içinde düşürülmesi sonucu kazanılan Penaltı atışını kullanan Can Öksüzoğlu 33.dakika da takımını 2-0 öne geçirdi.Bu gol den sadece iki dakika sonra 35 .dakika da gelişen Atakum Belediyespor atağında 1930 Bafraspor defansının ve kalecinin hatasını iyi değerlendiren Yunus takımını 3-0 getiren golü kaydetmiş oldu.

Karşılaşma da 3-0 yenik durumua düşen 1930 Bafraspor dördüncü golü de maçın 45.dakikasın da 1930 Bafraspor kalecisinin öne çıktığını iyi gören Can Öksüzoğlu kendisinin maçta ikinci takımını 4.cü kaydetmiş oldu.

Atılan bu golle karşılaşmanını ilk yarısı da Misafir takım Samsun Atakum Belediyespor'un 4-0 üstünlüyle tamamlanmış oldu.

İkinci devrede ise 1930 Bafraspor'un ataklarıyla başladı.Ama skorun rahatlığla rakibin üstüne fazla gitmeyen Samsun Atakum Belediyespor kalesinde gelişen 1930 Bafraspor atağında sol taraftan Anıl'ın ceza sahası içine ortaladığı pozisyon da rakip defans tan ve kaleciden önce kafa vuruşunu yapan Fahrettin Teke maçta durumu 4-1 getiren golü kaydetmiş oldu.
Dakikalar ilerledikçe oyun displininden iyice kopan 1930 Bafraspor rakip takım Samsun Atakum Belediyespor 85.dakikasında gelişen atağında karşılaşmada ikinci devre oyuna giren Hasan'ın golüne engel olamayınca maçta kalesinde 5.ci golü yemiş oldu.karşılaşmanın 90.dakikasın da gelişen bir kontra atakta topla buluşan Hasan kendisinin maçta ikinci takının da 6.golünü kaydetmiş oldu.

Bu golle de maçın da skoru belirlenmiş oldu,Samsun Atakum Beldiyespor çok önemli deplasmanda hiç zorlanmadan rakibi 1930 Bafraspor'u 6-1 gibi farklı bir skorla rakibini ligin ikinci haftasında mağlup etmeyi başardı.

Bu önemli karşılaşmada 1930 Bafraspor'u Bafra Kaymakam vekili Hacı İbrahim Türkoğlu,Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,1930 Bafraspor'un eski Efsane Başkanlarından Dursun Ali Bilgen,1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız,Yönetimi ve çok sayıda taraftar yalnız bırakmadı.

HAKEMLER:ÖMÜR BOZKURT, ENES CURAL, BEKİR YÜCEL


KARŞILAŞMANIN OYNANDIĞI YER:BAFRA ESKİ ŞEHİR STADYUMU

1930 BAFRASPOR
AHMET, BAYRAM, EMRE, GÜRCAN, KAZIM, RAMAZAN, YAKUP DODO, SERKAN, ANIL, HALİM(C) KADİRCAN

YEDEKLER:BERKİN, UĞUR SİVRİ, FAHRETTİN TEKE, BEDİR, KADİR, FEHMİCAN, SELAMİ,

TEKNİK DİREKTÖR:MAHMUT TOPAL

SAMSUN ATAKUM BELEDİYESPOR

NECATİ,AHMET, ABDULKADİR,HAKAN, MURAT,ALPER, İSMAİL,YUNUS, CAN URAL, BATUHAN,CAN ÖKSÜZOĞLU,

YEDEKLER:ADEM, FERHAT,NATA OKİNE,HASAN, ALİ OSMAN,SAMET, CELİL

TEKNİK DİREKTÖR:HAKKI HOCAOĞLU

GOLLER:10.DAKİKA KENDİ KALESİNE RAMAZAN(1930 BAFRASPOR),33.DAKİKA PENALTI VE 45.DAKİKA CAN ÖKSÜZOĞLU, 35.DAKİKA YUNUS,85.DAKİKA VE 90 DAKİKA HASAN SAMSUN ATAKUM BELEDİYESPOR,65.DAKİKA FAHRETTİN TEKE 1930 BAFRASPOR

SARI KARTLAR:SERKAN 1930 BAFRSPOR, MURAT BEDİR SAMSUN ATAKUM BELEDİYESPOR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.