BAFRA’DA DOĞALGAZ ÇUKURUNA DÜŞTÜ 1:YARALI

BAFRA’DA DOĞALGAZ ÇUKURUNA DÜŞTÜ 1:YARALI

Bafra'nın Bahçeler mahallesinde 22:30 sıralarında meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

A+A-

Edinilen bilgiye göre Kaza bu akşam 22.30 sıralarında  Bahçeler mahallesi Mehmet Erdil ilköğretim okulu arakasında meydana geldi. AK mercan delta doğalgaz ekibinin hiçbir önlem almadan açık bıraktığı kuyuya düşen Artunga Ataman (24) yaralandı. Çevreden olayı fark eden vatandaşlar durumu Polis ve 112 acil servis ekiplerine  bildirdi. Yaralı Tura Ataman Olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince tedavisi yapılmak üzere   Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

EDİNİLEN BİLGİYE GÖRE YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

Yaralanma sonucu ambulans ile hastaneye kaldırılan, durumu ağır olan 24 yaşındaki genç Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi. Fakültede beyin ameliyatına giren gencin hayati tehlikesin olduğu öğrenildi.

HER ŞEYE HAZIR OLUN

Doktorlar tarafından  ameliyat sonrası aile yakınlarına, gencin 48 saat uyutularak müşahede altında kalacağını, ameliyatın iyi geçtiğini ancak her şeye hazırlıklı olmaları gerektiği  söylendi ve gencin uyandığı takdirde sol gözünü kaybedebileceği, konuşamayacağı veya çeşitli beyinsel fonksiyonlarının  çalışmaya bileceği söylendiği bilgisine ulaşıldı.

FİRMA ÖNLEM ALDI

Akmercan Delta Doğalgaz şirketinin  güvenlik önlemi alınmayan, her hangi bir tabela veya şeridin dahi çekilmediği yaklaşık 2,5 metre derinliğindeki çukur etrafında ışıklandırmalar yaptığı ve güvenlik önlemi aldığı öğrenildi.


 

 

dscf8595.jpgdscf8597-001.jpgdscf8599-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum