Bafra'da Bir Acayip İmar Problemi

Bafra'da Bir Acayip İmar Problemi

Yalçın Köse- Bafra55.net & Özel Haber / Samsun’un Bafra ilçesinde bağlı Kemalpaşa Mahallesinde son yapılan imar çalışmasıyla işler arap saçına döndü.

A+A-

Kemalpaşa Mahallesinde bulunan bir parselde vatandaş kendine ait tapulu 3 bin 600 metre kare arazisi için İmar Çalışması yapılması konusunda mahkemeye başvuru yaptı. İmar Müdürlüğü ekiplerince Parselde yapılan çalışmaların ardından parselde bulunan 30-40 yıllık tapularda değişiklikler yapıldı. Yapılan değişiklikler sonucunda 30-40 yıldır tapusu olan arazilerde hissedarlar ortaya çıktı.

Onlarca vatandaş durumdan mağdur olurken durumu fark eden mahalle sakinleri Bafra Şehircilik ve İmar Müdürlüğüne gitti. İmar Müdürüyle görüşme yapan vatandaşlar konu hakkında Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in konuya el atması konusunda hem fikir olarak müdürlükten ayrıldı.

Vatandaşlar işlerin bu kadar karışık duruma gelmesine akıl erdiremezken 3 bin 600 metre kare arazinin zamanında kimler tarafından ve ya ne şekilde kayıp olduğu sırrını saklıyor. Bu durumun nasıl çözüleceği ise merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.