Bafra'da 3 ayrı suçtan aranan şahıs tutuklandı

Bafra'da 3 ayrı suçtan aranan şahıs tutuklandı

Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 3 ayrı suçtan aranan şahıs tutuklandı.

A+A-

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

İNTİKAM CİNAYETİNİN 4. SANIĞIDA TUTUKLANDI

2012 yılında Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde bir kişinin ölümüne bir kişinin de ağır yaralanmasına neden olan ve nefsi müdafaa gerekçesiyle serbest kaldıktan 3 yıl sonra Tokat’ta uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ş. G. cinayetinin 4. Sanığı da tutuklandı.

OLAYLAR BÖYLE GELİŞTİ

Yaklaşık 4 yıl önce Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde trafik kazası sonrası meydana gelen silahlı kavgada 17 yaşındaki R. K. S.’in ölümüne babası N. S. (51)’in ağır yaralanmasına sebep olan ve yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ş. G. bir süre tutuklu kaldıktan sonra nefsi müdafaa sebebiyle tahliye oldu. Tahliye olan Ş. G. olaydan 3 yıl sonra 2015 yılında Tokat’ta uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Tokat’ta 5 Mart gecesi Sanayi Sitesi Orhangazi Caddesi üzerinde yürüyen 50 yaşındaki Ş.G.’ün vurularak öldürülmesinin ardından geniş çaplı soruşturma başlatan Polis, olayı gerçekleştiren şahısların peşine düştü. Soruşturmayı genişleten polis ekipleri olayın yaşandığı bölgede ki MOBESE ve güvenlik kameralarını inceleyerek Ş.G.’ü, Bafra’da bir lokantada garson olarak çalışan 26 yaşında ki O. E.’nin vurduğunu ve olayın ardından memleketi Bafra’ya kaçtığını belirledi. Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçen Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri düzenledikleri ortak operasyonla cinayetin zanlısı O. E. (26)’yi Bafra’da yakalayarak gözaltına aldı.

CİNAYETİN NEDENİ İNTİKAM

Gözaltına alınan O. E. (26) Tokat’ta sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmesinin ardından Ş. G. cinayeti ile ilgili soruşturmayı genişleten polis ekipleri O. E.’nin işlediği cinayetin sebebini ortaya koydu. E.’un ifadeleri doğrultusunda polis, cinayeti azmettirdiği iddiasıyla yaklaşık bir yıl önce Bafralı iş adamı N. S.’i ve adamı P. Y’yi iş yerinde gözaltına aldı. Tokat İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadesinin ardından Tokat adliyesine sevk edilen N. S. ve adamı P. Y. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİNAYETİN 4. SANIĞIDA TUTUKLANDI

Tokat’ta işlenen Ş. G. cinayetiyle ilgili olarak 4 kişi oldukları tespit edilen, tasarlayarak adam öldürme suçlarından tutuklu bulunan O. E.(26), N. S. (51), ve P. Y.  isimli şahısların yanı sıra firari olarak aranan K. A. (37) Bafra’da İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan K. A. (37) emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği Bafra Adliyesinde çıkarıldığı mahkeme tarafından tasarlayarak adam öldürme suçlarından tutuklanarak Bafra cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

k.a-1.jpgk.a-2.jpgk.a-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.