Bafra Yavuz Selim Vakfından Halka Davet

Bafra Yavuz Selim Vakfından Halka Davet

Bafra Yavuz Selim Vakfı tarafından organize edilen 02 Haziran Cumartesi saat 21:30’da gerçekleşecek KURAN ZİYAFETİ ve TERAVİH NAMAZI programına tüm hemşehrilerimiz davetlidir.

A+A-

Yavuz Selim Vakfı Bafra Şube Başkanı İsmet Akkuş, Kuran Ziyafeti programı için şunları söyledi.“Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Kuran Ziyafeti programı çok beğeni almıştı. Bizden yine bu yılda böyle bir beklenti oluştu. Bizlerde bu beklentiyi karşılamak için yönetim Kurulumuzla istişare edip Bafralı Hemşerilerimize 02 Haziran Cumartesi akşamı 21:30’da Yeni Kent Meydanında Kuran Ziyafeti sunacağız.

Programımıza Dünya 3.sü Ankara’dan Ahmet Hamdi Akseki Camii İmam Hatibi Mansur Sağır hocamız, Ankara Hacı Bayram-ı Veli Camii İmam Hatibi Yunus Koçan hocamız,  Baframızdan Çarşı Camii İmam Hatibi Abdullah Aslan, Fevziçakmak Camii İmam Hatibi Abdulkadir Yeşilgil hocamız okuyucu olarak katılacaktır.

Ramazan ayının manevi hazzına uygun bu gecede Teravih namazını da İnşallah meydanda eda edeceğiz. Bu geceye tüm Kuran sevdalılarını bekliyoruz.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.