Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından dernek binasında, şehitler için Mevlidi Şerif okutuldu.

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından dernek binasında, şehitler için Mevlidi Şerif okutuldu.

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğince, dernek binasında her ay geleneksel olarak düzenlenen ve bu ay 45.tertiplenen program gerçekleştirildi.

A+A-

İlçe Garnizon Komutanımız J.Binbaşı İlhan GÜNGÖR. Bafra İlçe Emniyet müdürü Mustafa Yiğit ve eşi, Bafra Askerlik Şube Başkanı Serkan SAVAŞ,Bafra ilçe jandarma Merkez Karakol Komutanı üsteğmen Volkan YILDIRIM,75.Yıl huzurevi müdürü Nusrat Yılmaz, Cumhuriyet Polis merkezi Amiri Baş Komiser Davut Kısa ,Bafra ilçe Müftümüz İsmail ÇİÇEK, Mhp ilçe yöneticisi Mümin Çakmak, Osman Süzen Mhp kadın kolları, Ülkü Ocakları başkanı Hakan Eroğlu,CHP İlçe başkanı Nihat OKTAY ve Yönetim Kurulu ,19 Mayıs Polis MYO öğrencileri, Şehit aileleri gaziler yakınlarının katıldığı ve manevi duyguların doruğa çıktığı mevlit programında duygusal anlar yaşandı. Çarşı cami imam hatibi Mehmet Zengin ve Gaziosmanpaşa camii imamı Şaban Kuru hoca kuranı kerim, mevlidi şerif ve ilahiler okudular.

Programın sonunda dernek başkanı Mümine Ersin yaptığı konuşmada ‘’Derneğin kurulduğundan bu güne kadar şehitlerimizin ve ebediyette intikal etmiş gazilerimizin ruhlarına okuttuğumuz mevlidi şerifi ve kuranı kerim programının 45.gerçekleştirmenin mutluğunu ve gururunu yaşamaktayız. Programımız derneğimiz var olduğu müddetçe kesintisiz olarak devam edecektir.’’dedi.

Derneğimizin her türlü faaliyetlerinde yanımızda bulunan ve desteklerini esirgemeyen mülki amirlerimize, kurumlarımızın temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarına, basınımızın temsilcilerine şahsım ve yönetim kurulum ve üyelerim adına teşekkürlerimi sunuyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Program dua ve yapılan ikramla sona erdi.

 

dscf0207.jpgdscf0208.jpgdscf0209.jpgdscf0210.jpgdscf0211.jpgdscf0212.jpgdscf0216.jpgdscf0219.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.