Bafra Otizmle Yaşayan Aileler Derneği  Başkanını Seçti

Bafra Otizmle Yaşayan Aileler Derneği Başkanını Seçti

Samsun'un Bafra İlçesin de Bafra Otizmle Yaşayan Aileler Derneği ilk genel Kurul KongresiniÖğretme nevinin Toplantı Salonun da gerçekleştirdi.

A+A-

Kongre Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla  başladı.Bafra Otizmle Yaşayan Aileler Derneği ilk genel Kurul Kongeresine  Mahmut Özkök, Bafra Otizmle Yaşayan Aileleri Derneği Üyeleri katıldı. Kongereye Tek liste  tek aday olan Mahmut Özkök   Bafra Otizmle Yaşayan Aileler Derneğine üye olan toplam 50 kişiden 30'u oy kullandı. Kongre de 30 üyenin de oyunun tamamını alan Mahmut Özkök Bafra Otizmle Yaşayan Aileler Derneği ilk genel Kurul Kongeresin de başkan olarak seçildi.

OYADER Başkanı Mahmut ÖZKÖK “Otizmli çocuklara sahip olan ailelerin yaşadıkları sıkıntıları içinizden biri olarak iyi biliyorum. Bu gün istatistiklere bakıldığında her 68 çocuktan biri otizmli olarak dünyaya gelmekte. Sayıları hızla artmaktadır. Bafra’mızda 250’e yakın otizmli çocuğumuz yaşamaktadır. Bu çocuklar ile bizler yaşamaktayız. En büyük korkumuz ben ölünce evladım ne olacaktır. Bizler biliyoruz ki kaliteli bir eğitim ve program dâhilinde belli bir düzeye otizmli çocuklar gelebiliyor. Madem bu dünyada birlikte yaşıyoruz o zaman çocuklarımızı daha iyi şekilde hazırlamamız lazım” ifadelerini kullandı.

oyader-baskani.jpegoyader-baskani-001.jpegoyader-baskani-002.jpegoyader-baskani-003.jpeg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.