Bafra Ortopedik Özürlüler Derneğinden ziyaret

Bafra Ortopedik Özürlüler Derneğinden ziyaret

Bafra Ortopedik Özürlüler Derneğinden Bafra Belediyesi ve Bafra Kaymakamına ziyaret.

A+A-

03 Aralık Dünya özürlüler günü münasebeti ile Bafra Ortopedik Özürlüler Derneği başkanı Yıldız Kaya ve yönetimi Bafra Belediyesine ve Bafra Kaymakamına ziyarette bulundular. İlk olarak Bafra Belediyesine ziyarette bulunan dernek üyelerini Belediye Başkan yardımcılarından Salih Helvacı karşıladı. Kaya ziyareti esnasında, ’Bafra Belediye Başkanımız Sayın Zihni Şahin bey biz Bafra Ortopedik Özürlüler Derneği ve bizlerin her zaman yanında olmuşlardır. Bizler her türlü sorunlarımız için Bafra belediyesinin kapısını çalabiliyoruz. Bizleri destekleyen Başta Belediye Başkanımız ve Belediye ekibine şükranlarımı sunuyorum. ’dedi.

Dernek başkanı ve yönetimi kısa bir Belediye ziyaretinden sonra Bafra kaymakamlığına geçtiler. Burada Bafra Kaymakam Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu’nu ziyaret eden dernek Başkan ve üyeleri 03 Aralık Dünya özürlüler günü dolayısı ile sorunlarımızı anlatmak ve anlaşılmak istediklerini söylediler.

bafra-ortopedik-ozurluler-derneginden-ziyaret-2.jpg

bafra-ortopedik-ozurluler-dernegin.JPGbafra-ortopedik-ozurluler-dernegin-001.JPGbafra-ortopedik-ozurluler-dernegin-002.JPGbafra-ortopedik-ozurluler-dernegin-003.JPGbafra-ortopedik-ozurluler-dernegin-004.JPGbafra-ortopedik-ozurluler-dernegin-005.JPGbafra-ortopedik-ozurluler-dernegin-006.JPGbafra-ortopedik-ozurluler-dernegin-007.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.