Bafra İmam Hatip Mezunları 17.Kez Buluştu

Bafra İmam Hatip Mezunları 17.Kez Buluştu

Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneğinin 17. Geleneksel Buluşmaları Bafra İmam Hatip Lisesi Okul Bahçesinde Gerçekleşti.

A+A-

Program Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Kuran-ı Kerim Tilavetinin ardından bir selamla konuşması yapan BAFİM-DER Başkanı Hüseyin Dursun, “Bu yıl 17.sini düzenlediğimiz Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları gününe hepiniz hoş geldiniz. Ramazan ayını geride bıraktık, 11 ayın sultanını rahmet ve marifet ayını idrak ederek geride bıraktık. Bizler Bafra İmam Hatip Lisesi ve Mensupları Derneği olarak cumartesi günleri sabah namazına müteakip tefsir ve hadis derslerimiz 3 yıldır devam ediyor. İmam hatip Lisesi’nde başarılı olan öğrencilerimize dernek olarak, onların yapmış olduğu faaliyetlerde destek olmaya çalıştık ve yine başarılı olan öğrencilerimize ödüller dağıttık. Okulumuz mezunu olup bugün ülkemizin farklı bölgelerinde farklı alanlarda hizmet eden kardeşlerimizin bu buluşmaya gelerek yüksel bir katılım sağlamaları yapmış olduğumuz çalışmaların önemini bir kez daha ortaya koymaktadır. Ayrıca bu programın hazırlanması esnasında bizlere katkılarını esirgemeyen GÖKÇAMDER Başkanı Ahmet KOCABAŞ’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı da yaptığı konuşmada; “Bu gün 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü. İmam Hatip Ruhu tarihin her döneminde kendini göstermiştir. 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminde de İmam Hatip Ruhuna sahip herkes hiç düşünmeden, arkasına bakmadan meydanlara çıkmışlardır. İmam Hatip Ruhuna sahip bir nesil yetiştirmenin önemi 15 Temmuz’da daha iyi anlaşılmıştır. Nereden geldiğimizin kıymetini bilelim, bu okullardan Vekilde çıkıyor, imam da çıkıyor, başbakan da çıkıyor şeklinde değil, çalışalım lütfen çalışalım arkadaşlar durmayalım. Bu güzel zamanı değerlendirelim. İmam Hatip Lisesinin havasını soluyan, suyunu içen belli bir zaman sonra yaş kemale erince kendisini topluyor. Ben bu günde bizleri yalnız bırakmayan dava arkadaşlarımıza sizlere çok teşekkür ederim” dedi. Bafra İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunları ve mensupları derneği (BAFĞİMDER)’in organize ettiği buluşma programına, AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, okul müdürleri, daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı. Konuşmaların ardından programa katılan misafirlere geleneksel olarak her yıl yapılan etli pilav ikram edildi. İkramın ardından Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları günü sona erdi.

bafra-imam-hatip-mezunlari-17--kez-bulustu2.jpgbafra-imam-hatip-mezunlari-17--kez-bulustu3.jpgbafra-imam-hatip-mezunlari-17--kez-bulustu4.jpgbafra-imam-hatip-mezunlari-17--kez-bulustu5.jpgbafra-imam-hatip-mezunlari-17--kez-bulustu6.jpgbafra-imam-hatip-mezunlari-17--kez-bulustu7.jpgbafra-imam-hatip-mezunlari-17--kez-bulustu8.jpgbafra-imam-hatip-mezunlari-17--kez-bulustu9.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.