Bafra ilk günden bu yana  dimdik ayakta

Bafra ilk günden bu yana dimdik ayakta

Bafra darbe kalkışmasının ilk gününden itibaren ayakta.

A+A-

15 Temmuz ihanet kalkışmasının duyulduğu andan itibaren Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nurten Öztürk, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Adnan Günal, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Kurt, Hüseyin Çamaş, belediye meclis üyeleri, Ak Parti teşkilat kademelerinin yönetim kurulu üyeleri, Bafra'ya gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Bafralı hemşerimiz Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel Bafra halkıyla beraber olarak kahramanca dimdik ayakta durdular, demokrasi nöbeti tuttular, şehitlere dua programları düzenlediler, konuşmalar yaptılar. Hain darbe girişimine karşı dimdik ayakta durdular.

 

Bafra’mızda binlerce kişi 15 Temmuz kahpe girişimin duyulmasının ardından Atatürk Bulvarı’nda toplanmaya başladı, yüzlerce araçla konvoylar düzenlendi ve darbeye karşı dik duruş gösterildi.

 

Bafra belediye Başkanı Zihni Şahin demokrasi mücadelesi konusunda şunları söyledi: “Başta Bafralı ve Samsunlu hemşerilerimiz ile birlikte bizler Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz, Milletvekillerimiz Dr. Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, Av. Orhan Kırcalı, il başkanımız Muharrem Göksel, 17 ilçe belediye başkanımız, meclis üyeleri, 17 ilçe başkanımız Ak Parti teşkilat kademelerimiz ile birlikte Ak Parti ailesi olarak, valimiz, kaymakamlarımız, vatanının-milletini-bayrağını seven askeri ve mülki kademe erkanımız, yerel basınımız, sivil toplum kuruluşlarımız, oda ve derneklerimiz, üniversitemiz ve üniversite öğrencilerimiz, CHP ve MHP milletvekilleri, il ve ilçe başkanları ve mensupları, müftülerimiz, kahraman emniyet mensuplarımız ve müdürlerimiz ile hain ve alçakça darbe girişimine karşı dimdik ayakta durduk. Millet iradesi, demokrasi, Cumhurbaşkanımız, başbakanımız ve hükümetimizin yanında olduk.”

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Bu vatan hainliğinin önemli bir hedefi iç savaş çıkartmaktır. Hedef ülkemizi bölmek ve parçalamaktır. Tehlike devam ediyor. Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımızdan gelecek emre göre demokrasi nöbetimiz devam edecektir. Hemşerilerimiz bizlere büyük destek vermekte, demokrasi ve millet iradesinin yanında olmaktadır. Tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bu mücadelemiz sürecektir. OHAL ilan edilmiştir. OHAL Anayasal bir kurum olup, gerekli ve çok doğru bir karardır. OHAL demokrasiyi korumaktır. Hemşerilerimiz huzur ve güven içerisinde olsunlar. Hiçbir endişeye kapılmasınlar. Devletimiz her türlü tedbiri almaktadır. Hükümetimiz taviz vermeden hukuka uygun olarak devlet içine sızmış tüm hainleri tasfiye edecektir. Bu hain kalkışmada hayatını kaybeden asker, polis ve sivil olmak üzere şehit olan tüm şehitlerimiz rahmetle anıyor, ailelerimize ve milletimize başsağlığı yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”

bafra_ayakta.-(1).jpgbafra_ayakta.-(2).jpgbafra_ayakta.-(5).jpgbafra_ayakta.-(7).jpgbafra_ayakta.-(8).jpgbafra_ayakta.-(9).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.