Bafra Huzurevi Çiçeklerle Süslendi

Bafra Huzurevi Çiçeklerle Süslendi

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 75. Yıl Huzurevi sakinleriyle Huzurevi bahçesinde çiçek ekimi yaptı.

A+A-

Belediye Başkanı Kılıç, Bafra 75. Yıl Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Yapılan ziyarette Başkan Kılıç, Huzurevi sakinleriyle tek tek sohbet ederek isteklerini dinledi, not aldı. Yaşlılar ile bir süre sohbet eden Başkan Kılıç, daha sonra Huzurevi bahçesinde onlarla birlikte çiçek dikti.

Bafra Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kazılan toprak, Başkan Hamit Kılıç ve Huzurevi sakinleri tarafından dikilen Top Kadife, Lagunya ve Medine Düğmesi çiçekleriyle süslendi.

Yapılan çalışmadan çok memnun olduklarını söyleyen Huzurevi sakinleri, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a teşekkür etti.

Huzurevi bahçesinde yaşlılar ile birlikte çiçek ekimi yapan Başkan Kılıç, “Belediyemiz Park Bahçeler Müdürlüğümüzün çalışmalarıyla, 75. Yıl Huzurevi bahçesinde yaşlılarımızla birlikte bahçenin her bir tarafına Top Kadife, Lagunya ve Medine Düğmesi çiçekleri dikerek, yaşlılarımıza huzurlu ve keyifli günler geçirmeleri için bir ortam çıkardık. Yaşlılarımız bu hizmetten oldukça memnun kaldılar. Yine bu çalışmalarımıza destek veren Huzurevi Müdürlüğümüze, yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.

bafra-huzur-evi-ciceklerle-suslendi-1.jpgbafra-huzur-evi-ciceklerle-suslendi-2.jpgbafra-huzur-evi-ciceklerle-suslendi-3.jpgbafra-huzur-evi-ciceklerle-suslendi-4.jpgbafra-huzur-evi-ciceklerle-suslendi-5.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.