BAFRA DA ÖĞRENME ŞENLİĞİ ETKİNLİĞİ BAŞLADI

BAFRA DA ÖĞRENME ŞENLİĞİ ETKİNLİĞİ BAŞLADI

Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen öğrenme şenliği etkinliği Bafra’da 100.yıl bulvarında cadde üzerinde açıldı.

A+A-

 27-28-29 Mayıs günleri açık kalacak olan sergiye Bafra da bulunan tüm okulların yanı sıra Bafra halk eğitim merkez müdürlüğü de katkıda bulunuyor.

SERGİMİZİN AMACI MERAK VE İSTEK UYANDIRMAK

Programın açılış konuşmasını yapan Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, “Milli Eğitim Bakanlığı Hayat boyu öğrenme stratejisine uygun olarak öğrenme şenliklerinin geniş katılımla il ve ilçelerde yapılmasını istemektedir. Etkinliğimizin amacı bireylerde kendini geliştirmek konusunda merak ve istek uyandırarak, öğrenmenin eğlenceli yönünün fark edilmesini ve bireylerin öğrenme süreçlerine aktif katılımını sağlamaktadır. Bu amaçla ilçemizde de 27-28-29 Mayıs tarihleri arasında öğrenme şenliği ve sergi etkinliği gerçekleştirilecektir. Bizleri yalnız bırakmayan Bafra Halk eğitim merkezine, Bafra Kaymakamı Halis Aslan beye, Bafra belediye başkanımız Zihni Şahin beye Teşekkür ediyoruz” dedi.

 HALK EĞİTİME YENİ BİR İMAJ VEREN HALK EĞİTİM MÜDÜRÜNE TEŞEKKÜR EDİYORUM.

 Programda kürsüye gelen Bafra Kaymakamı Halis Arslan ‘’Bafra da işleyen bir halk eğitim kazandıran Bafra Halk eğitim müdürümüz sayın Hamdi Yıldız beye teşekkür ediyorum. Bundan sonra da Bafra Halk eğitimi daha güzel hizmetler sunacaktır.Bizde Bafra kaymakamlığı olarak her zaman onlara destek vererek Bafra da değişen bir şeyler olduğunu göstereceğiz’’dedi.

Haber Foto:Samet Erdoğan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.