BAFRA BELEDİYE BAŞKANI ZİHNİ ŞAHİN'in  YENİ EĞİTİM ÖĞRTEİM YILI MESAJI

BAFRA BELEDİYE BAŞKANI ZİHNİ ŞAHİN'in YENİ EĞİTİM ÖĞRTEİM YILI MESAJI

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı nedeniyle yazılı açıklama yapan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Günümüzde her yaşta eğitimi ilke edinmiş,

A+A-

yetenekleri ve becerileri doğrultusunda yönlendirilmiş, vizyon sahibi nitelikli, gelişime açık ve özgüvene sahip insan gücünün oluşması toplumların gelişmesinde ve kalkınmasında en önemli unsur olarak yerini almıştır.  Bu nedenle bireyin, toplumun ve devletlerin kalkınması, gelişmesi ve rekabetçi dünya şartlarında ayakta durabilmesi ile bilgi çağında dünyada söz sahibi olabilmek ancak eğitim ile mümkündür.” Dedi.

 

Başkan Şahin, açıklamasında şunlara yer verdi:

 

“Eğitim bireysel olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendirirken toplumumuzun geleceği açısından da önemlidir. Bilginin yön verdiği ve hâkim olduğu, çağımızda, ülkemizin gelişmesi ve ilerlemesi için bilgiyi üreten ve paylaşan, insanlığın yararına sunabilen, çalışkan, üretken nesiller yetiştirilmesi gerekmektedir.

 

İyi eğitim alan çocuklarımız ve gençlerimiz toplumumuzda ve devlet hayatında öncü bir rol oynayacak yarınlar içinde önemli teminatımız olacaktır. Öğrencilerimiz hayatın her alanında başarılı olmalarının iyi bir eğitim almaktan geçtiğini unutmamaları gerekir.

 

Çocuklarımızın ve gençlerimizin bu gerçekler ışığında eğitimlerini aksatmadan sürdürmeleri ve başarılı olmaları en büyük arzumuzdur.

 

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı başlarken, değerli öğretmenlerimize, öğrencilerimize, tüm eğitim camiasına ve ailelerimize başarılar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum