ALDIKLARI PARA HARAM OLSUN

ALDIKLARI PARA HARAM OLSUN

Spor Toto 3. Lig'e çıkma maçında Çorum Belediyespor'a yenilerek büyük hüsran yaşayan 1930 Bafraspor'un Başkanı Hüseyin Çamaş bazı futbolcularına ateş püskürdü.

A+A-


Çamaş,

Spor Toto 3. Lig'e çıkma maçında Çorum Belediyespor'a yenilerek büyük hüsran yaşayan 1930 Bafraspor'un Başkanı Hüseyin Çamaş bazı futbolcularına ateş püskürdü. Çamaş,"Dışarıdan çok iyi diye aldığımız bazı oyuncular bizi bu maçta sattı. Aldıkları para haram olsun" dedi 

BİZİ SATTILAR

 

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) grubunda şampiyon olan ve Çorum Belediyespor ile Spor Toto 3. Lig'e çıkmak için Tokat'ta karşı karşıya gelerek sahadan hüsranla ayrılan 1930 Bafraspor'un Başkanı Hüseyin Çamaş dışarıdan çok iyi diye transfer ettikleri, ama bazı oyuncuların kendilerini sattığını ileri sürdü. Tokat'ta düşündüklerinden çok farklı bir sonuçla karşılaştıklarını söyleyen 1930 Bafraspor Başkanı Hüseyin Çamaş, "Maç gününden sonra maçı tekrar tekrar düşünüyorum. Sahada oynadıkları oyuna inanamadığım futbolcular var. Sezon başından bu yana parasını verdiğimiz bir oyuncu bile maçta sizi satabiliyor. Üzüntüsünü belli eden oyuncuları gördük. Ama 'yenildik ne olacak' diye giden üzüntüsünü göstermeyen oyuncular da vardı. Ama bu şekilde davrananlar emeği olan herkesin ahını aldılar. Bunlara bizden aldıkları paralar haram zehir olsun. Allah onlara yedirmeyi nasip etmesin" dedi.

EMEKLERİ ÇALDILAR


Samsun'dan Tokat'a gelerek destek verenlerin bunu hak etmediğini belirten Başkan Çamaş, "O kadar gönül veren insanlar oraya geldiler inandılar. Herkesin emeğini çaldılar. Hakkımızı helal etmiyoruz. Ben olayım olmayayım takımda bazı Samsunlu oyuncular var. Ben onların bu takımda kaldıkları yerden devam etmesini isterim. Dışarıdan tecrübeli diye aldığımız oyuncuların hepsi bizi yanıltılar. Düşündüklerimizle yaşadıklarımız farklı oldu. Ayrıca bu uygulamanın bir şekilde tekrar gözden geçirilip bu işin bizim gibi mağdur olan diğer grup birincileri göz önüne alınarak 3. lig girişimlerinde bulunacağız. Bu işler bir maçla olmaz. Ligi birinci bitireceksin oyuncuya parasını vereceksin. Her şeyi sıfırlayacaksın sonra bir maçta kaybedeceksin. Biz çıkmış olsaydık aynısını diğer kulüpler içinde söyleyecektik" şeklinde konuştu.

BÖYLE OLMAMALIYDI


Başkan Çamaş sözlerini şöyle tamamladı: "Kaybettik üzüntülüyüz ama bu böyle olmamalıydı. Taraftarlarımız bir maç için akın ettiler geldiler. Olaylar yaşandı. Bir maça sığdırılacak hadiseler değildi. Önümüzdeki günlerde bir toplantı yaparak nasıl bir karar alacağımızı görüşeceğiz. Ben kendi adıma noktalama kararı aldım. Üç senedir bu işi yapıyoruz. Birileri çıkar bizde elimizden geldiğince destek oluruz. Bizi destekleyen taraftarlarımıza ve Bafra Belediye Başkanımıza ise ayrıca teşekkür ederim. Bundan sonraki sürecin herkes için hayırlı olmasını diliyorum."

HALK GAZETESİ
Mustafa ATASEVEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.