Alaçam'a 3 Hilalli Sancağı Yeniden Dikeceğiz

Alaçam'a 3 Hilalli Sancağı Yeniden Dikeceğiz

MHP Samsun İl Başkanlığı ilçe teşkilat toplantıları devam ediyor.

A+A-

 İl Başkan yardımcıları Adem Şenol ve Mehmet Al ile il yöneticileri Alaçam İlçe Başkanlığı yönetim toplantısına katılarak istişarede bulundular.  MHP Alaçam İlçe Başkanı Erdinç Gül ve yöneticileri, bir önce ki dönem MHP'li belediyeciliğin ilçeye damga vurduğunu ifade ederek, Alaçam'da 2019'da yeniden burçlara 3 Hilal'li sancağın dikileceğinin sözünü verdiler. 

MHP Samsun Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Adem Şenol, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan yardımcısı Mehmet Al ve il yöneticilerinin ilçe teşkilatlarına yönelik yaptığı bilgilendirme ve istişare toplantıları Alaçam İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen yönetim toplantısı ile devam etti. 2019 seçimleri öncesinde istişarelerin yapıldığı toplantıda Alaçam İlçesi'nin burçlarına yeniden 3 Hilal'li sancağın dikileceğinin sözünü veren İlçe Başkanı Erdinç Gül, "İlçe teşkilatı olarak 2019 seçimlerine çok iyi hazırlanıyoruz. Allah'ın izniyle ilçemiz halkının özlediği MHP'li belediyecilik hizmetlerinin yeniden ilçemize gelmesi için canla başla çalışıyoruz" dedi.

Alaçam'ın Samsun'un en küçük ilçelerinden birisi olmasına rağmen gerek doğa turizmi gerekse sahil turizmi ile şehrin en şirin ilçelerinden birisi olduğunu ifade eden Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Adem Şenol, "Alaçam malesef son 3 buçuk yıldır hizmetlerden mahrum kalıyor. Çiftçinin derdi, esnafın sorunu ve vatandaşlarımızın refahı bir kenara bırakılmış sadece protokol başkanlığı yapılıyor. Bizler MHP teşkilatı olarak daha önce Alaçam'da nasıl belediyecilik yapıldığını göstermiştik. Şimdi görüyoruz ki Alaçam halkı MHP'li belediyecilik hizmetlerini özlemiş. Bizlerde kendilerinin bu hasretini gidermek ve yeniden 3 Hilal sancağı burçlara dikmek, Alaçam'ı özlediği hizmete tekrar kavuşturmak için ilçe teşkilatımız ve il teşkilatımız ile hazırlıklarımızı yapıyor canla başla çalışıyoruz" dedi. 

alacam-teskilat-(1).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.