Alaçam Belediyesi Okudu

Alaçam Belediyesi Okudu

Samsun'da İl Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan "Samsun İçin Okuma Vakti" projesine, Alaçam Belediyesi ,kitap okuyarak destek verdi.

A+A-
Proje kapsamında, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar ,Belediye Meclis Üyeleri ve Alaçam Belediyesi Birim Müdürleri ile birlikte   Alaçam Belediyesi Meclis Sonunda kitap okudu.
Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, yaptığı açıklamada, kitap okuma ile ilgili her türlü etkinliği desteklediklerini söyledi.
Okuyarak olayların ve gelişmelerin iç yüzünü öğrenen bir kişi, öncelikle kendine olan güvenini artırır. Bu ise aynı zamanda düşünce ufkunu geliştirip, geniş bir görüş açısı sağlayarak, olayları inceleme yeteneği kazandırır. Okuyan insanın düşüncesi ve konuşması çok farklı olup, toplumda kabul görülür bir kişiliğe sahip olur. Toplumda kabul görülür bir kişiliğe sahip olmak, kendini daha iyi bir şekilde ifade etmek, ve kendi düşüncelerini insanlara çok güzel bir şekilde ifade ederek kabul ettirmek olarak düşünebilirisiniz. Çünkü kitap okuyan kişinin kendine olan güveni oldukça fazladır.
Kitap okuma beyini güçlendirmekle birlikte, anlama ve algılamayı kuvvetlendirir. Böylece okul ve iş hayatında yüksek oranda başarı sağlanmış olur.
Başkan Uyar ‘’duyarlılık yaratmak için  başlatılan projeye, herkesi sahip çıkmaya davet ederek, kampanyayı başlatan ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.
alacam-belediyesi-okudu.JPGalacam-belediyesi-okudu-001.JPGalacam-belediyesi-okudu-002.JPGalacam-belediyesi-okudu-003.JPGalacam-belediyesi-okudu-004.JPG
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.