AKBALIK RESTAURANT YAZ SEZONUNU AÇTI

AKBALIK RESTAURANT YAZ SEZONUNU AÇTI

BAFRANIN DOĞA VE GÖL MANZARALI BALIK RESTAURANTI

A+A-

Yaz Sezonunun Başlamasıyla Birlikte Bafra İlçesi’nde Doğa ve Göl manzarasıyla iç içe bulunan Derbent Barajı kıyısında (Tosköy)Boğaz Kaya köyü sınırları içersinde yer alan manzara harikası yerde bulunan Ak Balık Restaurant yaz sezonunu açtı.

YAZ AYININ EN SAĞLIKLI HAFİF YİYECEĞİ

Ak Balık Restaurant Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy,” Ak Balık Restaurant olarak yılların verdiği balık Restaurant işletme tecrübemiz var. Yazın en sağlıklı hafif yiyecekler arasında yer alan balık konusunda iddialı olduklarını ifade eden Aksoy,” Ak Balık Restaurant olarak hizmet sektöründe yılların verdiği deneyim kaliteli hizmet anlayışı ile çıktığımız bu yolda “Sağlık için balık” sloganı ile müşterilerimizi ağırlamaktan şeref duyuyoruz”dedi.

BAFRANIN DOĞA VE GÖL MANZARALI BALIK RESTAURANTI

Aksoy”, Hafta sonu tatilinde aileleriniz nezih ferah bir ortamda balık lezzetini doğa ve göl manzaralı bir yerde müşterilerimiz afiyetle balıklarını yiyecekler. Usta ellerde taş fırında odun ateşiyle pişirilen kaşarlı alabalık, fırında alabalık,  güveçli alabalık alabalık tava canlı alabalık temizlenmiş alabalık olarak hizmet veriyoruz. Çocuklu aileler için büyük bahçedeki oyun parkının’da hizmete girdi.   Samsun bölgesinde Beş milyon yavru üretim çiftliği ve yılın on iki ayı porsiyon somon bulabileceğiniz tek balık çiftliği” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum