AK PARTİ KADIN KOLLARI TOPLANDI

AK PARTİ KADIN KOLLARI TOPLANDI

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Sevda Beyazıt Kaçar, partisinin il ve ilçe Kadın Kolları Başkanları'nın katılımıyla gerçekleşen istişare toplantısına başkanlık yaptı.

A+A-

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Sevda Beyazıt Kaçar, teşkilat çalışmaları kapsamında Samsun'a geldi. 

AK Parti Samsun İl Başkanlığı binasında, İl Başkan Yardımcısı Alaettin Bayrak, İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, ve bazı il yönetim ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Sevda Beyazıt Kaçar, il teşkilatının yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Kaçar, daha sonra il ve ilçe Kadın Kolları Başkanlarının katılımıyla gerçekleşen istişare toplantısına başkanlık yaptı. 
Kadın kollarının gerçekleştireceği kongre süreci hakkında bilgiler veren İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, "Genel merkezimin belirlemiş olduğu takvim neticesinde delege ve ilçe kongrelerimizi şenlik havasında yapacağız" dedi.
İl ve İlçe Kadın Kolları başkanları ile tek tek görüş alışverişinde bulunan AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Sevda Beyazıt Kaçar son olarak, kongrelerin önemi, 2015 genel seçiminin önemi ve hükümetin yapmış olduğu hizmetler hakkında konuşmasını gerçekleştirdi.
Yapılan toplantıya ayrıca AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Nesrin Semiz'de katıldı.

img_8326.jpgimg_8332.jpgimg_8335.jpgimg_8342.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.