AK OKULLARI'NDA ŞİİR DİNLETİSİ

AK OKULLARI'NDA ŞİİR DİNLETİSİ

Özel Bafra Ak Okulları'ndaki ortaokul öğrencileri ve Bafralı şairlerle bir şiir dinletisi gerçekleşti.

A+A-

Dnletiye Ak Okullar Müdürü Burhan Güven, Müdür Yrd. Zübeyde Sezgin, okulun Halkla İlişkiler Sorumlusu Göksu Kurnaz, Bafra Şiir Kulübü Başkanı ve şair Fatma Hatun Esen, kulüp üyelerinden araştırmacı ve köşe yazarı İdris Anarat, eğitimci Ülker Karataş, Bafra Musiki Cemiyeti koro ses sanatçısı Gonca Vural ile emekli öğretmen, şair ve gazeteci Oktay Zerrin, okul velisi ve aynızamanda Mimar Sinan Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Murat Baş ve eşi Bafra Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Fatma Baş katıldı. Ak Okullar Türkçe Öğretmeni Derya Kırbaş'ın sunduğu dinleti saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ayrıca Adana'daki yangında hayatını kaybeden öğrencilerimizin acıları da paylaşıldı.

Dinletide Şiir Kulübü Başkanı Fatma Hatun Esen yaptığı konuşmada kendilerine bu edebiyat ve kültürel amaçlı etkinliğe davet eden Özel Bafra Ak Okular Müdürü Burhan Güven'e teşekkür etti. Özel Bafra Ak Okulları Müdürü Burhan Güven ise yaptığı konuşmada okul öğretmenleriyle öğrencilerine, Bafra Musiki Cemiyeti Şiir Kulübü Başkanı Fatma Hatun Esen ve kulüp üyeleriyle Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat'a teşekkür etti.

 Dinletide şiir okuyanlar ise şöyle:

Özel Ak Okulları, 5-A Sınıfı öğrencileri Selin Hacıömeroğlu, Ceren Balakçı ve Ecem Sıla Kömür, 6-A Sınıfından Ayşe Yazıcı, Bafra Şiir Kulübü Başkanı Fatma Hatun Esen ile kulüp üyelerinden İdris Anarat, Ülker Karataş ve Oktay Zerrin şiirlerini seslendirirken Bafra Musiki Cemiyeti TSM Korosu Ses Sanatçısı Gonca Vural da izleyiclerle birlikte sevilen şarkıları seslendirdiler.

Okul Müdürü, şair Burhan Güven” Mustafalar “ adlı şiirini okurken okul velisi veeğitimci Murat Baş da şehitlere ithafen bir şiir seslendirdi.

Özel Bafra Ak Okulları Müdürü Burhan Güven yaptığı konuşmada okul öğrncileriyle Bafra Musiki Cemiyeti Şiir Kulübü Başkanı Fatma Hatun Esen ve kulüp üyeleriyle Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat'a teşekkür etti.

Şiir dinletisi sonunda konuk şairlerle okul idarecileritoplu fotoğraf çekinip yapılan ikramlarla etkinlik sona erdi.

36465.JPG

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.