AGD ‘DEN  SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI

AGD ‘DEN SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI

Anadolu Gençlik Derneği Bafra Temsilciliği 20 Aralık 2014 günü saat 11:00’ da Bafra Atatürk Anadolu Lisesinde Siyer-i Nebi yarışması sınavını gerçekleştirdi.

A+A-

Anadolu Gençlik Derneği Bafra Temsilciliği 20 Aralık 2014 günü saat 11:00’ da Bafra  Atatürk Anadolu    Lisesinde  Siyer-i  Nebi yarışması sınavını gerçekleştirdi.

    Yarışma sonrası açıklamada bulunan İlçe Başkanı Muharrem Şengül  ‘’Anadolu Gençlik Derneğimizin Türkiye geneli düzenlemiş olduğu Siyer-i Nebi yarışmamızın  sınavını bu gün gerçekleştirdik.Türkiye genelinde 150 bin ,samsun genelinde 5400 ilçemizde ise 310 liseli gencimiz  2 ay önce başlamış oldukları efendimizin hayatını konu alan ‘’Gaye İnsan Hz Muhammed’’ adlı kitabımızdan 80 soruluk sınav oldular.Amacımız milli ve manevi değerlerine bağlı  hayatının merkezine Kur’an-ı  Kerim ve Efendimizi koyan gençler yetiştirmektir. Bu amaçla gerçekleştirdiğimiz bu faaliyetle gençlerimizi Sevgili Peygamberimizin  hayat prensipleriyle tanıştırabilmişsek ne mutlu bizlere diyoruz ‘’dedi.

       İlçe Başkanı Muharrem Şengül  sınav sonucunda dereceye giren ilçe 1. si tam altın, ilçe 2. si yarım altın,ilçe 3.sü çeyrek altın ,İl 1.si umre ,Türkiye 1.sinin 6000 tl ile ödüllendirileceğini, sınav sonucunun  31 Aralık 2014 gecesi Belediye Kültür Merkezinde düzenlenecek Mekkenin Fethi  programında açıklanarak ödüllerin bu programda verileceğini belirtti.Başkan Şengül ,Siyer-i Nebi yarışmasına ilgi gösteren değerli öğrencilere,Tanıtımların yapılmasında ilgisini esirgemeyen idareci ve öğretmenlere,kitap okuma yarışmanın tüm aşamalarında gayretli çalışmalarından dolayı Liseler ve İmam Hatip Liseler komisyonuna,İlçe yönetimimize ve özellikle sınav günü gözetmenlik görevini yapan eğitimci gönül kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum dedi. 

anadolu-genclik-dernegi-bafra-temsilciligi2.jpganadolu-genclik-dernegi-bafra-temsilciligi3.jpganadolu-genclik-dernegi-bafra-temsilciligi4.jpganadolu-genclik-dernegi-bafra-temsilciligi5.jpganadolu-genclik-dernegi-bafra-temsilciligi7.jpganadolu-genclik-dernegi-bafra-temsilciligi8.jpganadolu-genclik-dernegi-bafra-temsilciligi9.jpganadolu-genclik-dernegi-bafra-temsilciligi10.jpganadolu-genclik-dernegi-bafra-temsilciligi-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.