Afyon Tüfad Kocatepe masterlerden Bafra Kaymakamlığına ziyaret

Afyon Tüfad Kocatepe masterlerden Bafra Kaymakamlığına ziyaret

Afyon Tüfad Kocatepe Masterler futbol takımın 25 kişilik grup Bafra Kaymakamı Halis Arslan’ı makamında ziyaret etti.

A+A-

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, “ Afyon Masterler futbol takımı geçen yıl ilçeye yine ziyaretleri olmuştu. Bu yıl tekrar bir arada olmaktan ben mutluluk duydum. İlçede 2 gün boyunca futbol karşılaşması yanı sıra Bafra’nın doğa ve tarihi güzellikleri olan yerleri gezecekler. Geçen sene Afyon’a davet edildiğimiz halde gidilememişti. Ama bu sene inşallah Bafra Masterler Futbol takımımız Afyon’a gidecekler. Eski Fenerbahçeli olan ve uzun yıllar futbol kaleciliği yapan, Bafra’lı işadamı  Bülent Arslan takımımıza İstanbul’dan forma desteğinde bulundu. Afyon’da 20 veya 25 yıl önce görev yaptım. Her görev yaptığım yere Afyon Masterler futbol takımı gelmiştir. Onun için futbol aşkı engel tanımaz diyorum. Futbol bin bir anılarla doludur. Anılar, hayata tutunmanın en sağlıklı yoludur. Değerli Masterler gençlere örnek olma misyonunu üstlendiniz. Afyon – Bafra dostluğuna sevgi köprüsünün ilk adımını attınız. 30 Ağustos Büyük Taarruzun başlangıcı ve kurtuluşunun başladığı Afyon’da yapılacak olan turnuvaya Bafra Masterler olarak bu yıl katılacağız. Burada şunu belirtmek isterim ki, Bafra pirinci Türkiye’de bir inci, Tütünü yani başak altını, nokulu, kaymakamlı lokumu, pidesi ve Kuş Cennetiyle Kuzeyin güzel insanlarını Afyonlularla buluşturmaya geleceğiz. İlçemize gelerek neşe, heyecan verdiniz, futbol karşılaşmasını izleyenlere eski günlerini hatırlattınız. Sağlıklı günlerde sporla yaşayın. Zafer haftasında Afyon’da buluşmak üzere hepinize hayırlı yolculuklar diliyorum” dedi.

Afyon Tüfad Kocatepe Masterler Futbol Takımı adına İbrahim Bursalıoğlu, “ İlk öncelikle bizlere ev sahipliği yapan Bafra Kaymakamı Halis Arslan’a, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kurt’a ve Bafralılara şükranlarımı sunar, sporcular adına çok teşekkür ederim. Sevgi, saygı ve kardeşliğin felsefesiyle hareket edilerek, Bafra’da dostluk içerisinde geçen bir müsabaka izledik ve birbirimizle kaynaştık. İnşallah bunlar bir şeyin başlangıcı olur. Birbirimize karşı birlik ve beraberlik çerçevesinde dostluğumuz devam eder” dedi.

Akabinde karşılıklı plaketler verildi.

Kaymakamlığın ziyaretlerinden sonra, Kolay mahallesindeki asar kale, kapıkaya ve batık şehir, ikiztepe ve kuş cenneti gezildi.

Eski Şehir stadyumu yanı Suni Çim sahasında Bafra Masterler ve Afyon Masterler karşılaştı. Karşılaşma neticesinde Bafra Masterler 3 – Afyon Masterler 5 olarak sona erdi.  

afyon-bafraya-ziyaret2.jpgafyon-bafraya-ziyaret3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.