10 KASIM GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI

10 KASIM GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 80. yılında ilçemizde düzenlenen resmi törenle anıldı.

A+A-

Hükümet Konağı önünde başlayan törene; İlçe Kaymakam Vekili Muhammet Çiftci, Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Cumhuriyet Savcısı Erkut Özçelik, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Akar, İlçe Emniyet Müdür V. İlhan Güler, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları yetkilileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığının Atatürk anıtına çelenklerini sunması ile başlayan törende; saat 09.05'te siren sesleri eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Çelenk Sunma töreninin ardından protokol üyeleri ‘10 Kasım Atatürk’ün Anma Günü’ dolayısıyla İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından düzenlenen anma programı için Akpınar Fen Lisesi Müdürlüğü Gösteri Merkezi’ne geçtiler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan anma programında; İmam Hatip Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Meltem Dinç tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Şiirlerin okunması ile devam eden anma programı, Müzik Öğretmeni Emrah Küçükcanbaz ve Türkçe Öğretmeni İsa Özcan koordinesinde Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi. Anma etkinliği, ‘Atatürk ve Vatan Sevgisi’ konulu ilkokullar arası resim, ortaokullar arası şiir ve liseler arası kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

10 KASIM GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMIladik-10-kasim-toreni.jpgladik-10-kasim-toreni-f.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.