Zorla fuhuş yaptırdı

Zorla fuhuş yaptırdı

Adana'da, çocuklarının vize parasını biriktirmek isteyen Azeri bir kadına fuhuş yaptırdığı iddia edilen zanlı yakalandı.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana geldi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri Ahmet A.'nın (34) Azerbaycan vatandaşı olan V.K.'ye (29) fuhuş yaptırdığı bilgisine ulaştı. Polis bu bilgi üzerine müşteri kimliğinde Ahmet A.'ya telefonla ulaştı. Ahmet A. 260 lira karşılığında fuhuş yaptırabileceğini söyledi. Bunun üzerine polis, adresi alıp müşteri gibi gitti. Sivil polis önceden seri numaraları alınmış parayı Ahmet A.'ya verdikten sonra ise kimliğini gösterip polis olduğunu belirterek Ahmet A.'yı gözaltına aldı. V.K. ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.
V.K.'nin, bir süre önce çalışmak için Türkiye'ye geldiğini belirterek, "Benim memlekette iki çocuğum kaldı. Burada çalışıp onların vize ve diğer işlemleri için lazım olan 4 bin 500 doları biriktirip çocuklarımı yanıma alacaktım. Ancak bir türlü bu parayı biriktirecek bir iş bulamadım, sonra Ahmet ile tanıştım, Ahmet bana 'fuhuş yaparsan bu para birikir' diye teklifte bulundu ben de çocuklarımı çok özlediğim için onları yanıma getirmek için kabul ettim" dediği öğrenildi. 
Ahmet A.'nın ise kimseye fuhuş yaptırmadığını, kadının kendi isteğiyle fuhuş yaptığını söylediği belirtildi. Polis Ahmet A.'nın Azeri kadını 100 ile bin lira arasında fiyata fuhuş yaptırdığını belirledi. 
Azeri kadın Adana İl Göçler İdaresi'ne teslim edilirken, Ahmet A. ise adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.