ZOR BİR HAFTA BEKLİYOR

ZOR BİR HAFTA BEKLİYOR

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Milli maç arası nedeniyle zor bir hafta geçireceklerini ve bir hafta içerisinde 2’si deplasman olmak üzere 3 maç oynayacaklarını söyledi.

A+A-

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında Mili maçlar nedeniyle lige verilen 1 hafta arayı iyi değerlendirdiklerini söyledi. 1 hafta içerisinde 2’si deplasman olmak üzere 3 maç oynayacaklarını ifade eden Kalpar, “Cumartesi günü Orduspor ile dostluk maçı oynayacağız. Arkasından 1 hafta sonra tekrar Cumartesi günü deplasmanda Denizlispor ile oynayacağız. Daha sonra onu takip eden perşembe günü Adana Demirspor ile içeride oynayıp, pazar günü de deplasmanda Boluspor ile oynayacağız. Zor haftalara giriyoruz. Bu haftaları iyi atlatırsak bizim için iyi bir avantaj olur. İlk haftalarda almış olduğumuz puanlar ileriki haftalarda iyi bir avantaj olabilir. Bunun bilinci içerisindeyiz. Biz sağlıklı, emin adımlarla oyunumuza devam etme bilinci içerisindeyiz” dedi.
Lig sonunda hedeflerine varmak istediğinin altını çizen Kalpar, “Ligdeki 3 maç üzerinden değerlendirme yapmak gerekirse, bizim takım iyi mücadele eden bir takım, koşan bir takım, bir de arzu ve isteğini sahaya yansıtan bir takım görünümünde. Bunu yapan takımlar büyük ölçüde kazanan takımlardır. Biz de kazanabilme adına bunları çok daha iyi yapabilmeliyiz diye düşünüyoruz. Bunun için de çok çalışıyoruz. Oyuncularımda mümkün olduğu kadarıyla en doğrusunu, en iyisini yapabilme gayreti içerisinde oluyorlar. Lig maratonu çok uzun, şu anda 3 maç yaptık ve 33 maçımız daha var. Lig sonunda inşallah amacımızı gerçekleştiririz ve hedefimize varmış oluruz. Arzu ve isteğimiz bu doğrultuda fakat 36 maçı bir bir geçmek gerekiyor. Biz şimdi yolumuza sağlıklı ve emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Bunun için de çok çalışıyoruz” diye konuştu.
Takıma kazandırılan transferlerle daha da güçlendiklerini belirten Kalpar, “2 tane transfer yaptık. Biri forvet mevkine Eldin Adilovic, diğeri de ofansif yönde orta saha oyuncusu Arif Şahin’i transfer ettik. Bize çok katkı sağlayacaklarına inanıyoruz. Bu oyuncularla takımımızı biraz daha güçlendirdik. Daha iyi olabilme adına bu transferleri yaptık. Belli bir hedef doğrultusunda çalışmalar yapıyoruz. Bugün transferde son gün. Belki bir oyuncu transferi daha olabilir ama şuanda net bir şey söylemek mümkün değil. Adnan Güngör sakatlığı nedeniyle Denizlispor maçına yetişmez. Tedavileri sürüyor" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.