Ziraat Odası Üreticilere Müjdeyi verdi Son 21 Gün

Ziraat Odası Üreticilere Müjdeyi verdi Son 21 Gün

Samsun'un Bafra İlçesi Ziraat Odasında gerçekleşen Çiftçilere bilgilendirme toplantısında Başkan Osman Tosuner müjdeyi verdi.

A+A-

Toplantı sonrası açıklama yapan Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner şunları kaydetti. Çiftçilerimiz için önemli olan bu toplantıda,” Bu günkü Üreticilerimizi yakından ilgilendiren ve önemli konuda bilgilendirme toplantısı üzülerek söylüyorum ki maalesef çok sönük geçti. Burada Bafra (SGK) Müdürümüz Murat Çakıcı ile yaptığımız bilgilendirme toplantısında öne çıkan konularla ilgili çiftçilerimizin yararına (SGK) yetkilerince yapılandırma emeklilik tescil işlemleri ve sosyal güvenlik kapsamında bilgilendirme toplantısında üreticilerimizin yakından ilgilendiren konu da şu önemli konular çıktı. Ziraat Odası olarak Çiftçilerimize şu müjdeli haberi vererek başlıyorum.

“ Üreticilerimiz İçin Müracaat İçin Son 21 Gün”

Tosuner, Devletimiz ve Tarım müdürümüz Üreticilerimize ve bize öyle bir müjde verdi ki bu fırsat iyi değerlendirmek gerekiyor, kaçırmamak lazım. 1994 yıllında Bafra Ziraat Odasına kayıt olmuş bir üreticimizin tarımla uğraştığı için 7143 yasadan faydalandığı halde bu yasayı fazla bilmediğinden dolayı, onları son gün olan 31.07.2018 tarihine kadar müracaat ettiği zaman 110 Bin TL olan borçları 24 bin 392 kuruşa inecek. Bu yasadan faydalanması için ödeyeceği rakamı son 21 gün içerisinde 24 Bin 392 kuruşu öderse emekli olacaktır. Yani emekli maaşı hariç sağlıktan da yararlanacak. Buradan üreticilerimiz için bir müjde daha veriyorum 24 Bin 392 kuruşunun,20 Bin TL’sini Ziraat bankası kredi olarak veriyor. Yani Ziraat Bankasından aldığı 20 bin TL hariç şu an cebinden 4 bin 392 kuruş ödeyerek emekli olmuş olacak. Bu büyük fırsatı hiçbir üreticimizin kaçırmasını diliyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

osman-tosuner-mujdeyi-verdi--1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.