ZİRAAT ODASI BAŞKANLIK SEÇİMİN ZAFERİ OSMAN TOSUNER OLDU

ZİRAAT ODASI BAŞKANLIK SEÇİMİN ZAFERİ OSMAN TOSUNER OLDU

Samsun’un Bafra ilçesin de Bafra Ziraat Odası Salonun da gerçekleşen Ziraat Odası Başkanlığının 24 Olağan Genel Kurul Seçimin de ipi göğüsleyen mevcut başkan “ Osman Tosuner “ bu sonuçla 2’inci kez başkanlık koltuğuna oturdu.

A+A-

Bafra İlçesin de Bafra Ziraat Odası Salonun da gerçekleşen 24 Olağan Genel Kurul Seçimlerin de Bafra Ziraat Odası Başkanlığı için mevcut başkan Osman Tosuner ile 16 yıl Bafra Ziraat Odası Başkanlığı yapan Sait Karagöl yarıştı.

 

Şehitlere saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan Bafra Ziraat Odası Başkanlığının 24 Olağan Genel Kurul seçinin de sırasıyla okunan maddeler delegelerin ve üyelerin kabulüne sunulduktan sonra seçimlere geçildi. Genel kurul, Divan kurulunun seçilmesi, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra, 37 bin üyesi bulunan Bafra Ziraat Odası 24. Genel Kurulu'nda 119 delegeden 119'u oy kullandı.

 

Sandıkların sayımı sonucu toplam 119 Delegenin kullandığı oylardan mevcut başkan Osman Tosuner 63 oy alırken, diğer aday Sait Karagöl ise 56 oy aldı. Bafra Ziraat Odasının 24 Olağan Genel Kurul Başkanlı seçimlerinde 119 Delegenin 63 oyununu alan mevcut başkan Osman Tosuner bu sonuçla tekrar Bafra Ziraat Odasının başkanlığına seçilirken, Sait Karagöl ise 56 oyda kaldı.

Haber; Ebubekir Yılmaz

İŞTE OSMAN TOSUNER’İN YÖNETİM LİSTESİ

1-Başkan Osman Tosuner

2-Erden Çalışkan

3-İsmail Çelebi

4-Abdulmuttalip Hacıoğlu

5-Güngör Yurttaş

6-Mecit Aytek

7-Burhan Ünyeli

8-Hamza Bayrak

9-Halil Uçar

10-Kenan Seçkin

11-Şükrü Derebey

12-Musta Yıldız

13-Hasan Özcan

14-Fuat Aykaç

15-Ahmet Teber

16-Turan Türk

17-Mustafa Kağıt

18-Yaşar Sürmeli

19-Kazım Düzgün

20-İsmail Dursun

21-Ahmet Çubukçu

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.