Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner İyi Bayramlar Diler

Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner İyi Bayramlar Diler

Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner mesajında;

A+A-

“Milletimizi güçlü kılan büyük medeniyet geleneğimizin, derin kültürel varlığımızın ve manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhu sayesinde başına gelen her türlü felaketi ve olumsuzluğu, hoşgörü ve kardeşliğe verdiği değer ile bertaraf eden aziz milletimizin gelecek nesillere bırakacağı en büyük armağan, özgürce ve kardeşçe kutlanmakta olan bayramlar olacaktır. Kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu, kaynaşma ve birlik olma duygularının perçinlendiği bayramlarımız, geçmişte olduğu gibi bugünde millet olarak bizler için müstesna bir yere sahiptir. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak yaşanmalıdır.

Ramazan ayına vedanın hüznü, ama öte yandan da yeni bir Bayram’a kavuşmanın coşkulu mutluluğu ile birbirimizi daha çok sevdiğimizi hissettiğimiz bu seçilmiş günlerde, Ramazan Bayramını fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi pekiştirip, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak, huzur içerisinde yaşamaya özen göstermeliyiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Bafralı Hemşerilerimin, Değerli Çiftçilerimizin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyor, bayramın insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Osman Tosuner

Bafra Ziraat Odası Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.