ZEYNO  & EMRE    MUTLULUK DOLU YILLARA YELKEN AÇTILAR

ZEYNO & EMRE MUTLULUK DOLU YILLARA YELKEN AÇTILAR

Mehtap-Süleyman Nuhoğlu’nun kızı OMÜ Veteriner Fakültesinde Öğretim Görevlisi Zeyno ile Hanife- Bafra Bakkallar Odası Başkanı Aziz Öztürk’ün oğlu SAMSUN SASKİ İnşaat Mühendisi Emre mutluluk dolu yıllar için birbirlerine söz verip ‘’EVET’’ dediler.

A+A-

Mehtap-Süleyman Nuhoğlu’nun  kızı OMÜ Veteriner Fakültesinde Öğretim Görevlisi Zeyno  ile Hanife- Bafra Bakkallar Odası Başkanı Aziz Öztürk’ün oğlu SAMSUN SASKİ İnşaat Mühendisi Emre  mutluluk dolu yıllar için birbirlerine söz verip ‘’EVET’’ dedi. 

Genç çiftler   hayatlarının ışıltılı geçmesi dileğiyle meşaleler eşliğinde Bafra Duru Davet & Toplantı  Salonuna alkışlar arasında girdiler. 
İlk danslarını yapan genç çiftler için   nikah Merasimine geçildi. Nikahı Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç  hayırlı olsun dilekleri ile kıydı.
Nikah şahitliklerini ise Anavatan Partisi Samsun eski Milletvekili Adem Yıldız, Samsun Esnaf Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler, OMÜ Veterinerlik Fakültesi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Aksoy ile Merve Nisa Karapınar yaptılar.
Zeyno & Emre   yapılan muhteşem nikah ve  düğün merasimi ile duygulanan gözlerden akan damlalar altında ömür boyu mutluluğa doğru yelken açarak hayatlarını birleştirdiler.
Genç çiftler Zeyno & Emre     daha sonra ise tatlı bir yaşam için düğün pastalarını kesip birbirlerine ikram ettiler.
Davetliler genç çiftlere hem takılarını takıp hem de tebrik ettiler.
Genç çiftler mutlu günlerinde kendilerini ve ailelerini yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak olan herkese teşekkürlerini sundular.
Çalınan oyun havaları eşliğinde oyunlarını oynayan, halay çeken  Zeyno & Emre ‘ye arkadaşları eşlik etti.
Anı fotoğraflarının çekilmesinin ardından düğün merasimi sona erdi.
Nikah ve Düğün merasiminin ardından duygulu bir teşekkür konuşması yapan Bafra Bakkallar Odası Başkanı Aziz Öztürk,  ’’ Nuhoğlu ve Öztürk aileleri adına evlatlarımız Zeyno & Emre’nin nikah ve  düğün merasimine katılarak bizleri oldukça mutlu eden tüm davetlilere teşekkür etmek isteriz. Türk milletinin kültüründe evlilik müessesesi çok özel bir yer tutmaktadır. Bu bakımdan bu iki evladımızın kurdukları  yuvanın millet ve memleket için, kendileri ve ailelerimiz için hayırlar getirmesini diliyoruz. Çok duyguluyuz. Allah’ım tüm anne ve babalara böyle bir mutluluk nasip etsin. ‘’diyerek sözlerini tamamladılar
Düğüne Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Belediyesi Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, Samsun Esnaf Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler ve Yönetim Kurulu, Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yılmaz ve Yönetim Kurulu, Oda Başkanları, Mahalle Muhtarları, İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri , İş İnsanları ile çok sayıda davetli katıldı.

bafra-dugun.png

mehtap-suleyman-nuhoglunun-kizi-omu-veteriner-fakultesinde-ogretim-gorevlisi-zeyno-ile-hanife-bafra-bakkallar-odasi-baskani-aziz-ozturkun-oglu-samsun-saski-insaat-muhendisi-emre-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirler-1-001.png

mehtap-suleyman-nuhoglunun-kizi-omu-veteriner-fakultesinde-ogretim-gorevlisi-zeyno-ile-hanife-bafra-bakkallar-odasi-baskani-aziz-ozturkun-oglu-samsun-saski-insaat-muhendisi-emre-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirl-4-001.png

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.