Zeren;Oyunculara terörü anlatmakta zorluk çekiyor

Zeren;Oyunculara terörü anlatmakta zorluk çekiyor

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Türkiye’de meydana gelen terör olaylarını yabancı oyunculara izah etmekte zorluk çektiklerini ifade etti.

A+A-

Hafta sonunda oynayacağı Boluspor maçı öncesi Samsun’daki son çalışmasını gerçekleştiren kırmızı-beyazlı takımda Sportif Direktör Coşkun Zeren, antrenman sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.
Meydana gelen patlama olaylarından futbolcuların olumsuz yönde etkilendiğini belirten Coşkun Zeren, “Dün akşam Ankara’da patlayan bomba hepimizi çok derinden üzdü. Dün akşam yerli ve yabancı oyuncularımızla hep beraberdik. Bütün oyuncularımız olaydan derin üzüntü duydu ama özellikle yabancı futbolcularımıza bu konuyu izah etmekte zorlandık. Sebebini soruyorlar, izah edemiyoruz. Orada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Bugün Bolu’ya giderken çok üzgün bir şekilde gideceğiz” dedi.
Boluspor maçı hakkındaki görüşlerini dile getiren Zeren, “Camia olarak geri dönüşü olmayan bir yola girdik. Bundan sonraki her maça 3 puan almak için çıkacağız. Son derece keyifli bir hafta geçirdik. İnanıyorum ki bu moralle Bolu’dan başımız dik ayrılacağız” diye konuştu.

MUSA: “GOL ATAMAMA SIKINTISINI KIRDIK”
Gol atamama sıkıntısını geçen hafta geride bıraktıklarını ifade eden Samsunspor Kaptanı Musa Aydın ise “9 haftadır kötü sonuçlar alıyorduk. İyi oynuyorduk ama gol atamıyorduk. Geçen hafta bunu kırdık. Bu hafta alacağımız sonuç 3 puan olur ve tekrar bıraktığımız yerden yeniden başlarız. Arkadaşlarımızda yenememe sıkıntısı ve stresi son buldu” şeklinde konuştu.

TAHA: “BOLU’DAN ELİMİZ BOŞ DÖNMEK İSTEMİYORUZ”
En az 1 puan almayı hedeflediklerini vurgulayan kırmızı-beyazlı ekibin başarılı orta saha oyuncusu Taha Yalçıner, “Geçen hafta çok zor bir deplasmandan 3 puan almasını bildik. Bu hafta daha zor bir maç bizi bekliyor. Çünkü Boluspor dirençli ve güçlü bir takım. İnşallah bu maçta bütün istediklerimizi sahada sergileyip en az 1 puan almaya çalışacağız. Tabii ki 3 puan almaya gidiyoruz ama elimiz de boş dönmek istemiyoruz. Sevenlerimizi mutlu edip Bolu’dan dönmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

CANBERK: “GALİBİYETLE BÜTÜN HAVAMIZ DEĞİŞTİ”
Alınan galibiyetin bütün takımın havasını değiştirdiğinin altını çizen Samsunspor’un genç oyuncusu Canberk Aydın, “Haftalar sonra galip gelmeyi başardık. Bütün havamız değişti. Bütün şanssızlığımızı kırdığımızı düşünüyorum. Şu anda puan ve puanlar çok önemi var. Her şey her an değişebilir. Birden üst sıralara da çıkabiliriz. Birden aşağı sıralarda da oynayabiliriz. Bu hafta en önemli maçlardan birini oynayacağız. Şanlıurfaspor sınavını güzel atlattık. Bu sınavımızı da iyi bir şekilde atlatmak istiyoruz. En kötü 1 puanla dönmek istiyoruz. Bütün varımızla yoğumuzla bu maçı almak istiyoruz” açıklamalarında bulundu.

OFOEDU: “HERKESİN AKLI BOLUSPOR MAÇINDA”
Bütün takımın Boluspor maçına kilitlendiğini dile getiren Nijeryalı yıldız forvet oyuncusu Francis Ofoedu ise şunları söyledi:
“Bizim takım şu anda iyi gidiyor. Herkesin morali çok iyi. Ama Şanlıurfaspor maçı bitti. Şimdi önümüzde Boluspor maçı var. Bizim takımdaki herkes bu maçtan 3 puan bekliyor. Ondan sonra yavaş yavaş önümüze bakacağız. Herkesin kafası şu anda Boluspor maçında. O maçtan sonra 1461 Trabzon maçı daha sonra da Karabükspor maçına çalışacağız. Bu maçlardan iyi sonuçlar aldıktan sonra önümüze bakacağız.”

ANTRENMANDAN NOTLAR
PTT 1. Lig’de 9 hafta aradan sonra kazanan Samsunspor, hafta sonunda deplasmanda yapacağı Boluspor maçı hazırlıklarının Samsun ayağını bu sabah saatlerinde Nuri Asan Tesisleri’nde yaptığı antrenman ile tamamladı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, sonrasında istasyon çalışması ile devam etti. Defans ve hücum oyuncuları ayırarak çalışmalara devam eden Teknik Direktör Engin Korukır, iki grubu ayrı ayrı taktik çalıştırdı. Antrenman orta saha ve hücum oyuncuların şut çalışması ile sona erdi.
Öte yandan Samsunspor, bugün saat 13.30’da karayolu ile Bolu’ya hareket etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.