Zengin olmanın kısa yolu !!!

Zengin olmanın kısa yolu !!!

Zengin olmak birçok kişinin hayali…

A+A-

 Kimi bu uğurda dişini tırnağına takıp çalışıyor, kimi bizde nerede o şans diyor, mütevazı hayatına devam ediyor. Peki zenginlik şansla mı, yetenekle mi geliyor? Dünyanın en zengin 125 insanının doğum haritasını inceleyen astroloji platformu Moyra’nın yaptığı doğum haritası analizine göre, dünyanın en zengin 125 insanının zenginlik sırrı, şans gezegeni Jüpiter.

Hemen herkes zengin olmanın hayalini kuruyor. Kimileri için zenginliğin hayali bile kolay olmasa da kimileri zenginlik konusunda çok şanslı. Astroloji platformu Moyra, dünyanın en zengin 125 insanının doğum haritasını inceleyerek ortak noktalarının şans gezegeni Jüpiter olduğunu söylüyor. Moyra’ya göre; Jüpiter gezegeninin kişilerin doğum haritasındaki konumu, kişinin hayatta hangi konularda şanslı olduğunu, kısmetinin nerede gizlendiğini, neleri yaptığında işinin rast gideceğini gösteriyor.

Dünyanın en zenginleri listesinde en çok Jüpiter Koç var! Moyra’ya göre dünyanın en zengin 125 insanının doğum haritalarında Jüpiter’in sırasıyla en çok Koç, Başak, Aslan ve Boğa burçlarında olması bir tesadüf değil. Astrolojik olarak Jüpiter bu burçlarda çok büyük bir şans göstergesi değil, hatta Jüpiter Başak burcunda zararlı bir konumda. Ancak Jüpiter’in bu burçlardaki yerleşimleri kişinin şanslı olduğu konuları gösteriyor. Doğum haritasında Jüpiter’i Koç olan kişiler; girişimci davranmaktan, daha önce yapılmamış bir şeyi yapmaktan, risk almaktan yana şanslıyken, Jüpiter’i Başak olan kişiler; sorumluluk almaktan, çok çalışmaktan, analitik düşünmekten ve planlı hareket etmekten yana şanslı. Jüpiter Aslan’dayken; kişi babasından yana şanslı olabilir ya da yönetsel pozisyonlarda bulunmak, karizmasını kullanmak, kendine güvenmek kişiye şans getirebilir. Jüpiter Boğa’da ise kişinin gayrimenkuller, yatırımlar gibi finansal konularda, genel olarak ticari işlerde şanslı olduğu söylenebilir.

Dünyanın en zenginleri listesinde en az Jüpiter Balık var!

125 zenginin doğum haritası analizinden çıkan başka bir ilginç sonuç ise; astrolojide Jüpiter’in sayıldığı Jüpiter Yay ve Jüpiter Balık’ın listede alt sıralarda yer alması. İncelenen 125 zenginin sadece %4’ünün Jüpiter’i Balık burcundayken Jüpiter’i Yay olan zengin oranı ise %6. Moyra’ya göre bu durumun nedeni: Jüpiter’in bu konumlarda kişiye genel bir şans getirmesi, kişinin hayatının genel olarak kolay ilerlemesi, hayatında ona yardım edecek insanlar olması ve bu nedenle herhangi bir şey için çok çaba göstermesine gerek kalmaması.

Şans için Jüpiter’in doğum haritasındaki konumu önemli

Astrolojik açıdan baktığımızda zengin olmamızda şans gezegeni Jüpiter’in doğum haritamızdaki konumu önemli, ancak bu şans kavramı bizim düşündüğümüzden biraz farklı. Mesela Jüpiter’i Başak olan bir kişinin hayattaki başarısı çalışmaya bağlı, tabiri caizse onun için emeksiz yemek yok. Ancak çok çalışabilmek, sorumluluk üstlenebilmek, iş ahlakına sahip olmak ve mükemmele ulaşmayı istemek Jüpiter’i Başak olan birinin bu hayattaki artıları. Moyra’nın analizine göre zenginlik şans işi ama bizim düşündüğümüz anlamda değil. Zengin olabilmek ya risk alabilmeyi ya çok çalışmayı ya ticaretten anlamayı ve bazen de babadan kalan bir serveti gerektiriyor. Zengin olmak için hayattaki şansımızın nerede olduğunu, ne yaparsak işlerin bizim için daha kolay ilerleyeceğini öğrenmek için de Jüpiter burcumuzu öğrenmek gerekiyor.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.